"Nisam ovo očekivao"

Matija iz Supertalenta ganut podrškom javnosti, javio nam se: "Sa suzom u oku sve gledam!"

Matija Petrić bio je prvi ovosezonski zlatni gumb u "Supertalentu", a što je sve otkrio, pročitajte u intervjuu za Showbuzz.

Prva audicijska epizoda showa "Supertalent" nije razočarala i predstavila nam je sjajnog Matiju Petrića. Taj Slavonac zanimljivih pjevačkih sposobnosti predstavio se s pjesmom "Ponoć", snimljenom za potrebe filma "Toma", i u maniri Jacquesa Houdeka na Eurosongu izveo duet sam sa sobom, pjevajući i dionicu Ace Pejovića i dionicu Sandre Branković.

Kako je pala Matijina odluka o prijavi na Supertalent?

"Odluka je bila dosta teška iako sam ranije dobivao dosta pohvala za pjevanje ženskih vokala i upita zašto se ne prijavim na neko natjecanje kao 'Supertalent'.
I napokon, nakon dosta razmišljanja kako to možda ne bi bilo loše za mene i bend, pristao sam da se prijavim i evo me, tu sam", priznao je Matija te otkrio kako su reagirali njegovi najbliži.

"Obitelj i prijatelji su ostali u čudu jer znaju da sam osoba koja je po tom pitanju povučena, izbjegavam neke radijske ili televizijske razgovore jer imam užasnu tremu po tom pitanju", poručio je pa dodao kako nije očekivao zlatni gumb: "Ni u jednom trenutku nisam očekivao zlatni gumb. Jedino očekivanje koje sam imao je da odradim svoj posao kako treba."

Matija od ranije pjeva u grupi Žute dunje, s kojom je još ranije objavio obradu pjesme "Ponoć". Video kako u sklopu sastava pjeva tu pjesmu polako dobiva sve više pregleda.

"Pjevam u bendu koji u većini slučajeva svira na svadbama, pa bi se moglo reći da se bavim tim poslom", riječi su Matije Petrića, koji još nije odlučio što će pjevati u daljnjem tijeku "Supertalenta": "Još nisam odlučio koji ću žanr pjevati u nastavku natjecanja. Možda bude pop ili nešto od tradicijske glazbe."

Hvala vam na divnim riječima! Vaša podrška mi puno znači i motivira me da nastavim raditi još bolje", izjavio je Petrić pa dodao kako su mu roditelji najveća podrška.

Koga bi istaknuo kao glazbeni uzor?

"Repertoar koji slušam i pjevam je raznolik, tako da su mi svi glazbenici i pjevači jednako dragi, pa ne bih nikoga izdvajao", poručio je Matija Petrić i otkrio poruku za sve koji nisu vjerovali u njega: "Tiha voda brege dere, ča-ča-ča."

Nastup na audiciji donio mu je zlatni gumb Fabijana Pavla Medvešeka, ali i brojne nove fanove, koji su ga doveli na vrh trenutačno najgledanijih videa u Hrvatskoj.

"Nisam očekivao da će se moj nastup svidjeti tolikoj količini ljudi i da će toliko podići ljude na noge. Osjećam se počašćeno što je moj nastup prepoznat na taj način. Hvala svima koji su podržali moj nastup i omogućili da budem na prvom mjestu trendinga!" zaključio je Petrić.

Komentare s društvenih mreža pročitajte OVDJE.

Ne prestaju komentari na YouTubeu, a dio ih možete pronaći OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Što to zajedno rade princ William i David Beckham? Zajedničke fotografije raspametile su njihove obožavateljice

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Sretne vijesti u kraljevskoj obitelji: Princezi stiže prinova, a poznato je i kada

Nakon što je objavljena vijest o novoj djevojci Mate Rimca, njegova bivša supruga donijela važnu odluku

Bila je u vezi s nogometašem, nestala je i nikad je nisu našli: Informacije sa suđenja šokirale su javnost!

Povezana vijest inMagazin Naš zlatni olimpijac i supruga Manuela glavne su zvijezde novog Rišpetovog spota: ''Veslanje mi je dalo sve u životu!''

Povezana vijest Celebrity Voditelj Frano Ridjan ima razloga za slavlje, svi mu čestitaju: ''Sretno dalje u životu''

Bivši britanski premijer otkrio strogo čuvanu tajnu o kraljici Elizabeti? Ovu nepoznatu informaciju znao je godinu dana

Sjećate se natapirane Peggy? Danas ju nije lako prepoznati, no nakon brojnih životnih tragedija jača je no ikad

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS