obilježili valentinovo

Samo nekoliko dana prije ruske invazije ukrajinski predsjednik i prva dama opušteno su uživali, pogledajte snimku koju su objavili

Volodimir Zelenskij (Foto: Andrew Lahodynskyj/Press Association/PIXSELL 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Volodimir Zelenski i njegova supruga Olena djelovali su vrlo opušteno samo deset dana prije ruske invazije na njihovu zemlju, a u samo par dana život im se iz temelja promijenio.

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski i prva dama Olena Zelenska na Valentinovo su objavili isti video, a samo deset dana nakon iz temelja im se promijenio život. Društvenim mrežama kruži njihova snimka na kojoj djeluju zaljubljeno i opušteno, a mnogi komentiraju kako se nimalo ne primijeti napetost zbog političke situacije.

Ruska invazija na Ukrajinu započela je 24. veljače, a od onda ukrajinski predsjednik redovito izvještava svijet o zbivanjima u svojoj zemlji. Na društvenim mrežama vrlo je aktivna i njegova supruga Olena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Prva dama Ukrajine, koja je suprugova najbliža suradnica i podrška, Ukrajinu ne namjerava pustiti i ostala je u skloništu s njihovo dvoje djece, kćeri Aleksandrom (18) i sinom Cirilom (9).

Podsjetimo, Olena i Volodimir u braku su od 2003. godine, a vjenčali su se nakon osam godina veze. Iako su oboje rođeni Kriviju Rihu, gradu na jugoistoku Ukrajine, u kojem su pohađali i istu školu, upoznali su se tek na fakultetu i odmah se zaljubili.

Studirali su na Sveučilištu Krivij Rih, ona građevinu, a on pravo, a kada je Volodimir postao uspješan komičar, ona je napustila fakultet kako bi ga mogla pratiti po nastupima. Ipak, kasnije je i sama izgradila uspješnu karijeru scenaristice i producentice te je sa suprugom osnovala produkcijsku kuću Studio Kvartal-95.

Upravo je Olena pisala scenarije za njegovu emisiju političke satire "Sluga naroda", koja mu je u Ukrajini donijela veliku popularnost i svakako pridonijela njegovoj pobjedi na predsjedničkim izborima na proljeće 2019. godine.

Olena, koja se ispočetka protivila suprugovoj kandidaturi, postala je njegova konzultantica za imidž, a ulogu prve dame iskoristila je i za bavljenje humanitarnim radom. Zelenskom je supruga velika podrška u svemu, a zajedno su ustrajni u borbi protiv Rusije.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Slavna glumica se oglasila prvi put nakon tragične smrti sportaša s kojim je bila zaručena, dirljivim riječima se oprostila od njega

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Zanimljivosti Mnogi žale što je jedna od najljepših žena svijeta zbog obitelji napustila posao, detalje života sa zgodnim suprugom nikome ne otkriva

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS