''ŽIVJELA LJUBAV''

Indira i dalje putuje s bivšim suprugom, otkrila je i njihovu sljedeću destinaciju: ''Živi svoje snove!''

Indira i Miroslav Levak Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Indira Levak već je neko vrijeme na putu motociklom. Društvo joj tamo pravi bivši suprug, a sada je otkrila i njihovu sljedeću destinaciju.

Naša pjevačica Indira Levak motociklom je otputovala u Francusku, a društvo joj pravi bivši suprug Miroslav. Na društvenim mrežama pohvalila se daškom atmosfere s putovanja.

Naime, Indra je objavila nekoliko fotografija i snimki, a opisom na Instagramu otkrila je i koja je sljedeća destinacija.

''Život je kratak, kupi motocikl, vozi se, živi svoje snove. 3800 km od Zagreba do Francuske i natrag. Padre, ti si najbolji. Sljedeća destinacija je Portugal'', napisala je na društvenim mrežama.

Obožavatelji su objavu zatrpali brojnim komplimentima.

''Uživajte u zajedničkim trenucima'', ''Lijepo vas je vidjeti zajedno'', ''Živjela ljubav'', samo su neki od komentara.

Inače, Indira i Miroslav su objavili vijest o razvodu ovoga ljeta, čega se možete prisjetiti OVDJE.

Međutim, unatoč vijesti o kraju ljubavi, Indira i Miroslav su još uvijek bliski, što pokazuju objave na društvenim mrežama. O svemu možete pročitati OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Lijepa domaća glumica zarobila je srce saborskog zastupnika, vratila mu je vjeru u ljubav nakon velike tragedije koju je doživio!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Naš rukometaš suprugu je upoznao dok je još bila studentica, sasvim slučajan susret bio je dovoljan za ljubavnu iskru

Evo tko je suprug Sanaderove starije kćeri! Žive u kući kao iz serije, a zbog njega je promijenila i posao

Omiljena televizijska forenzičarka u stvarnom životu ima još unikatniji imidž od ovog, ni najvjerniji fanovi ne bi je prepoznali!

Princ Harry ponovno posjetio London, zna se i koji je bio razlog njegova kratkog boravka ondje

Povezana vijest Celebrity Kate Middleton nakon teškog razdoblja izgleda bolje no ikad, fanovi oduševljeni njenim napretkom: "Naziru mi suze..."

Povezana vijest Celebrity Dalibor Matanić dobio je spor protiv naše posrnule influencerice, sjećate se zbog čega su se uopće sukobili?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS