Događa se!

Indira Levak pokazala više nego što je planirala u novom spotu, za sve su krivi prorezi ispod kojih je sve izvirilo!

Indira Levak Indira Levak/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Indira Levak je u spotu za svoju novu pjesmu "Lopovi u tami" pokazala i više nego što je planirala, što su primijetili i njezini obožavatelji.

Naša pjevačica Indira Levak nedavno je objavila novu pjesmu, duet "Lopovi u tami" koji je snimila sa svojim kolegom Dženanom Lončarevićem, a u videu koji su snimili našla se i jedna škakljiva scena u kojoj je pokazala više nego što je planirala.

Naime, pri kraju spota Indira pleše u lepršavoj ružičastoj haljini koja ima proreze i u kojoj je pokazala gole grudi kada je podigla ruke jer se haljina pomaknula.

Pjesma ''Lopovi u tami'' prikazuje talente oboje umjetnika u punom sjaju. Vrhunski izvođači s karizmom, melodija puna emocija i stihovi u kojima se svatko može prepoznati zasigurno će ispuniti očekivanja Indirine i Dženanove publike.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Partnerica Zlatana Ibrahimovića netipična je žena nogometaša, a odmah je jasno zašto se on zaljubio u njezinu osobnost!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti Pogledajte božićne poklone zbog kojih svi prigovaraju Ronaldovoj Georgini, posebno se istaknuo jedan za koji kažu da je baš pretjeran!

 

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS