što se događa?

Indira Levak objavila fotografije s mužem od kojeg se rastaje, svi se pitaju isto: ''Jeste opet zajedno?''

Indira Levak - 4 Indira Levak/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Indira Levak iznenadila je pratitelje objavom fotografija sa suprugom Miroslavom s obzirom na to da su nedavno objavili da se rastaju.

Naša pjevačica Indira Levak nedavno je sve iznenadila kad je objavila da se razvodi od dugogodišnjeg supruga Miroslava, no sada je na društvenim mrežama iznenadila pratitelje najnovijom fotografijom.

Naime, Indira je prisno pozirala s Miroslavom uz njegov motor, pa su svi pomislili da su se pomirili.

"Avantura zove me!" napisala je pjevačica koja je otkrila da su se zaputili u Monako.

Osim toga, u pričama na Instagramu objavila je fotografiju motora koji stoji parkiran ispred jednog hotela te je napisala kako se sada nalaze u Padovi.

"Pa jeste opet zajedno?", "Samo naprijed, ljubav pobjeđuje", "Samo hrabro dalje kroz zajednički život", "Divni ste zajedno", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Indira je napisala javno priopćenje na društvenim mrežama kada je svima obznanila da je u procesu rastave.

''Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijeli poslovne i privatne trenutke podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava o ovome nećemo davati'', napisala je i tako šokirala obožavatelje.

Inače, Indira i Miroslav upoznali su se prije 11 godina u teretani. Svoju su ljubav okrunili brakom 2014. godine u maloj i intimnoj proslavi uz obitelj i prijatelje.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Sin legendarnog košarkaša šokirao Parižane: Gradom se prošetao u prozirnoj haljini i visokim petama!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Fani Stipković javila se s treninga utegnuta u crne tajice i dekoltirani top, bez trunke šminke na licu zadivila je pratitelje

Javno priznanje Franke Batelić, ovo Ćorluku najviše živcira kod nje: ''A onda se on baš sjeti...''

Sin legendarnog košarkaša šokirao Parižane: Gradom se prošetao u prozirnoj haljini i visokim petama!

Sva istina o Meghan Markle izlazi na vidjelo? Dvorjanin iz palače podijelio priču koja se kraljevskoj obitelji neće svidjeti

Povezana vijest Celebrity Novi detalji trudnoće u srpskom realityju: ''Kad sam zvala klošara, rekao mi je...''

Povezana vijest Celebrity Priznata pjevačica imala moždani udar tijekom koncerta, upomoć je odmah priskočila ekipa iz pratećeg benda

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS