Kao da ih i nema

Žena koja je javno progovorila o mračnim tajnama Playboyeve vile iz karantene je izašla u vrućim hlačicama

showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka i zvijezda TV showa na društvenim je mrežama objavljivala što radi tijekom izolacije, a prisjetila se i svih stvari zbog kojih je zahvalna životu.

Bivša djevojka vlasnika Playboyeva carstva Hugha Hefnera i bivša zečica Holly Madison prošetala se Los Angelesom u vrućim hlačicama te pokazala svoju zavidnu figuru dok je šetala svoga psa. Paparazzi su je uhvatili dok je išla u posjet prijateljici, a iako su mjere protiv koronavirusa još na snazi, nije nosila zaštitnu masku.

Manekenka i zvijezda TV showa na društvenim je mrežama objavljivala što radi tijekom izolacije, a prisjetila se i svih stvari zbog kojih je zahvalna životu.

"Nisam nikada ni pomislila da će mi najveći događaj u danu biti prošetati psa", napisala je u opisu jedne objave na Instagramu.

Holly se proslavila nakon što je u svojim memoarima te TV seriji opisala kako joj je bilo živjeti u Playboyevoj vili pet godina. Jedna od Hefnerovih djevojaka postala je nakon što se u njegovu vilu uselila 2001. godine, a upravo on kontrolirao je njezine financije te joj nije dao da zarađuje izvan njegova carstva.

Dok je bila u vili, borila se s depresijom, a u memoarima je istaknula da se osjećala zarobljeno. Madison kaže da nitko ondje nije primijetio koliko je bila usamljena i tužna te da ju je Hefner potpuno kontrolirao. Smetalo joj je što su se žene iz vile u javnosti predstavljale kao manje inteligentne te ih se ponižavalo. U knjizi je prikazala potpuno drugačiju priču od one koju javnost zna.

Nakon što su ostale službene Hefnerove djevojke otišle iz vile, Holly je postala broj jedan. Dok je bila s njim u vezi, govorila je kako se želi udati za njega i roditi mu djecu, a on je govorio da će biti s njom do kraja života. Ipak, brak mu nije bio opcija.

Manekenka je kasnije pričala da nikada ni s kime više neće biti u vezi jer je sretna sama te joj muškarac ne treba.

Brzo se predomislila. S Pasqualeom Rotellom zaručila se 2012. godine, a godinu kasnije rodila je njihovu kćer. Vjenčali su se u Disneylandu, kasnije su dobili i sina, no rastali su se 2018. godine.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Kontroverzni ljubitelj velikih mačaka htio je da ga glumi Brad Pitt, no ulogu je uzeo drugi slavni glumac

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS