Tužna vijest

Potresna objava supruge holivudskog glumca: ''Ne želim ovo skrivati zato što nije pozitivno...''

Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Hilaria Baldwin, supruga Aleca Baldwina, na Instagramu je progovorila o suočavanju s pobačajem.

Hilaria Baldwin supruga je holivudskog glumca Aleca Baldwina s kojim ima četvero djece. Svaku svoju trudnoću te detalje vezane uz nju dijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu, a instruktorica joge ovaj put fanove je šokirala potresnim statusom.

Naime, Hilaria je uz fotografiju za koju je pozirala u donjem dublju i na kojoj se drži za trbuščić podijelila zabrinjavajuće vijesti, a to je da je poprilično uvjerena da se upravo u tom trenutku suočava s gubitkom petog djeteta.

''Želim s vama podijeliti da najvjerojatnije doživljavam pobačaj. Obećala sam samoj sebi, da ću, ako opet zatrudnim, tu vijest podijeliti s vama, vrlo rano, čak i ako bi to značilo javno prolaziti kroz veliki gubitak. Uvijek sam bila otvorena s vama kad je u pitanju moja obitelj, tjelesna kondicija, trudnoća, pa tako ni ovo ne želim sakriti od vas samo zato što to nije tako pozitivna stvar i sjajna kao sve ostale'', započela je u svojoj objavi i dodala da misli kako je važno govoriti istinu.

''Moj je posao pomoći ljudima da budu stvarni i iskreni. Nadalje, ne sramim se onoga kroz što sada prolazim. Ovim svojim iskustvom želim normalizirati pobačaj i ukloniti stigmu. Umorna sam, zlo mi je, tijelo mi se mijenja. Ne želim se više pretvarati, nadam se da me razumijete'', napisala je.

Objasnila je i što se to točno događa u njezinom tijelu pa je tako napisala da embrij ima puls, ali da on nije jak te da beba ne raste puno.

''Čekamo, a to je teško. Puno je neizvjesnosti, ali male su šanse da će ova trudnoća uspjeti. Ipak, sigurna sam da ćemo ja i moja obitelj ovo prebroditi, koliko god teško bilo. Zahvalna sam svom liječniku, prijateljima, obitelji. Zahvalna sam na svom suprugu i svoje četvero zdrave djece'', napisala je na kraju Baldwinova supruga i sve zamolila za podršku.

Hilaria i Alec roditelji su kćeri Carmen (5) te sinova Rafaela (3), Leonarda (2) i 10-mjesečnog Romea. Par je vezu započeo 2011., a vjenčali su se u lipnju 2012. godine.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Seve otkrila gdje se nalazi, pokazala drastičnu promjenu imidža, a družila se i sa zvijezdom svjetskog kalibra!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS