Zaljubljena preko ušiju

Jedna od najljepših domaćih plesačica iznenadila fotkom s dečkom kojeg je dosad uspješno skrivala!

Helena Janjušević (Foto: Instagram) instagram 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Helena Janjušević, koju gledamo u showu "Ples sa zvijezdama", na Instagramu je objavila fotografiju sa svojim dečkom.

Helena Janjušević jedna je od najtalentiranijih i najljepših domaćih plesačica, koju publika trenutno može gledati u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama".

U novoj sezoni mentorica je tiktokeru Sandiju Pegi, a u prvoj emisiji plesali su jive i od žirija dobili 26 bodova.

Helena je u Plesu sa zvijezdama sudjelovala i 2019. godine, kada joj je plesni partner bio pjevač Damir Kedžo, a gledali smo je i u drugim showovima Nove TV, kao što su "Tvoje lice zvuči poznato" i "Supertalent", te u brojnim videospotovima domaćih glazbenika.

Stoga ne čudi da Helenu na Instagramu prati više od 18 tisuća ljudi jer je domaćoj javnosti već dobro poznata, a ono što je dosad uspješno skrivala je njezin dečko, no sada je odlučila objaviti njihovu zajedničku fotografiju.

"Moj bebi i ja", napisala je u opisu fotke kojom je raznježila pratitelje, a posebice kolege iz showa "Ples sa zvijezdama".

"Ma kako ste tako slatki", komentirala je Domenica Žuvela, dok im je Alan Walme poručio da su bombončići. "Jao", napisala je Albina Grčić uz znak srca, a srca su im ostavili i Marko Petrić te Sandi Pego.

Helena je nedavno za DNEVNIK.HR priznala da je u vezi, no nije htjela odavati nikakve pojedinosti.

"Udata nisam, zauzeta jesam", kratko je prokomentirala svoj ljubavni status, a prema fotografiji koju je sada objavila, može se dodati i da je zaljubljena preko ušiju!

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Marija Selak Raspudić u Saboru pokazala poveći trudnički trbuh, više ga ne može sakriti ispod odjeće!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS