tko bi joj dao te godine!

U seksi izdanju pokazala za koga navija, sićušna majica koja joj jedva prekriva grudi nogomet je bacila u drugi plan

Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Instagram 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Heidi Klum na Instagramu je podržala reprezentaciju Njemačke koja na europskom prvenstvu u utorak igra protiv Francuske, a golišavim izdanjem užarila je internet.

Manekenka Heidi Klum (48) vatrena je navijačica nogometa, a u utorak je zapalila društvene mreže nakon što je objavila golišavu fotografiju. Imala je poseban razlog za to, a u samo par sati dobila je preko 120.000 lajkova.

"Njemačka, sretno danas", napisala je Klum uz fotografiju na kojoj pozira u minijaturnoj majici ispod koje nije imala ništa. Istaknula je svoju zavidnu figuru u donjem dijelu badića i sa zanimljivim nakitom, no na to se ovoga puta nitko nije obazirao obzirom da joj je majica jedva prekrivala grudi.

Slavna Njemica inače posljednjih nekoliko tjedana ima pune ruke posla zbog snimanja showa "America's Got Talent" u kojem je u ulozi voditeljice, a svaki slobodan trenutak koristi za svoju obitelj.

Klum je u braku s glazbenikom Tomom Kaulitzom (31). Iako zbog velike razlike u godinama mnogi nisu vjerovali u njihovu ljubav, sretni par svakim pojavljivanjem u javnost dokazuje da su zaljubljeniji no ikada. Podsjetimo, Klum i Kaulitz vjenčali su se u kolovozu 2019. godine na talijanskom otoku Capri, no sudbonosno "da" izrekli su već u veljači te godine, ali u tajnosti. Prije toga su u vezi bili dvije godine.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS