ne viđamo ih često

Lukavim potezom zavela je 22 godine starijeg slavnog šarmera, a on je s 80 pokazao da je još pravi frajer!

Harrison Ford i Calista Flockhart Profimedia 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Supružnici Harrison Ford i Calista Flockhart snimljeni su u zračnoj luci u Los Angelesu, u koju su sletjeli privatnim zrakoplovom kojim je upravljao glumac.

Glumci Harrison Ford i Calista Flockhart u sretnom su braku već 12 godina i pravi su dokaz da ljubav ne pita za dob.

Zbog razlike od 22 godine ispočetka im mnogi nisu predviđali dugi vijek, no uspjeli su pobijediti predrasude te su još sretni kao prvoga dana.

Supružnici su ovaj tjedan snimljeni u zračnoj luci u Los Angelesu, u koji su došli proslaviti Calistin 58. rođendan, a sletjeli su privatnim zrakoplovom kojim je upravljao 80-godišnji glumac.

Ford i Flockhart upoznali su se 2002. godine na dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu, i to zahvaljujuću njezinu lukavom planu. Naime, Calista ga je tada "slučajno" zalila pićem s namjerom da ga upozna, a odvažni potez joj se isplatio. Odmah je pao dogovor za ponovni susret, a Calistin sljedeći korak bilo je angažiranje kolege Jamesa Marsdena da joj pomogne u cijeloj toj situaciji jer jednostavno nije mogla odoljeti Harrisonu.

Calistin se plan tako počeo dobro razvijati, a ona je sama u nekoliko navrata priznala da je Harrisonova ljubavna prošlost uopće nije zanimala, kao ni njegove godine. Vjenčali su se 2010. godine.

Godine ni za Harrisona nisu bile presudan faktor ni u kojem pogledu, kao ni to što je pronašao ljubav u starijoj životnoj dobi, no nije očekivao da će postati i otac.

Naime, godinu dana prije nego što su se upoznali Calista je posvojila dječaka Liama, a Harrison je sretno prihvatio ulogu njegova oca i nije propustio niti jedan važan trenutak u njegovu životu.

Par se danas rijetko pojavljuje u javnosti i živi mirnim životom, a prošle godine ljetovali su u Dubrovniku.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Nevjerojatno raskošne obline Salme Hayek bilo je nemoguće izbjeći, istaknula ih je u vatrenoj crvenoj haljini

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lidija Bačić zagrijala pratitelje prizorima u seksi rublju, a otkrila je i povod: "Uskoro novi..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS