kakvo tijelo!

Hana Hadžiavdagić užarila društvene mreže: Poslije potpuno gole fotke, sada ipak na sebi ima badić!

Hana Hadžiavdagić Tabaković - 1 Hana Hadžiavdagić Tabaković/Instagram 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Hana Hadžiavdagić Tabaković nerijetko obraduje pratitelje provokativnim fotkama pa ih je tako i ovoga puta počastila prizorima iz plićaka.

Jedna od najpoznatijih regionalnih influencerica, Sarajka Hana Hadžiavdagić Tabaković često ljetuje u Hrvatskoj, ali sada se zaputila u Tursku.

Na antalijskoj plaži pozirala je u crnom kupaćem kostimu koji je savršeno istaknuo njezinu istreniranu liniju.

Njezini pratitelji odmah su pohrlili u komentare koji su ostali vidno oduševljeni prizorom kojeg na svojoj naslovnici Instagrama.

"Prekrasna ljepotica, najljepša si Hanice", "Prirodna ljepotica", "Predivna", "Ljepota od žene", pisali su.

Nedavno je napravila i pravu pometnju na društvenim mrežama kada je na plaži pozirala potpuno gola. Više o tome pročitajte OVDJE.

Hana je inače jedna od najpopularnijih influencerica s naših prostora i na Instagramu ima gotovo 700 tisuća pratitelja s kojima dijeli trenutke iz svakodnevnog života, ali i svoje izazovne fotografije.

U sretnom je braku sa Tarikom Tabakovićem, s kojim često putuje svijetom, a trenutke s njihovih putovanja također bilježi na društvenim mrežama.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Seve u sportskom kompletu pokazala rezultate treninga pa objasnila zašto zapravo vježba: ''Ne bih ja, ali moram zbog...''

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Lile sjela na rub bazena u tanga-bikiniju, očito je u što su njezini fanovi gledali: ''A nemoj nam to radit, ludilo, brate...''

Povezana vijest Celebrity Bivši suprug holivudske slatkice hvali se mišićima u 50. godini, nekad je i on žario i palio malim ekranima

Povezana vijest Zanimljivosti Najbolji filmovi o Olimpijskim igrama

Povezana vijest Celebrity Fanovi Igara gube glavu zbog zgodnih olimpijaca, mladu plivačicu uspoređuju s još jednom prelijepom sportašicom!

Povezana vijest Celebrity Srpskog glazbenika policija odvela s pozornice: ''Bio sam primoran, žao mi je!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS