vjenčali se u tajnosti

Bivši ju je varao s dadiljom dok je bila trudna, a sreću je napokon pronašla sa šest godina mlađim kolegom

Gwen Stefani (Foto: Profimedia) profimedia 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Gwen Stefani i Blake Shelton vjenčali su se na njegovu ranču proteklog vikenda na privatnoj ceremoniji.

Američka pjevačica Gwen Stefani vjenčala se za šest godina mlađeg country glazbenika Blakea Sheltona. Ceremonija se održala u tajnosti u kapelici na njegovom ranču u Oklahomi.

Gwen je službeno potvrdio sretne vijesti nizom fotografija s vjenčanja koje je objavila na svojem Instagramu na kojima je pokazala i svoju raskošnu vjenčanicu. Posebnu pažnju privukao je veo na kojemu su bila ispisana imena mladenaca i Gweninih sinova, Kingstona, Zume i Apolla.

Gwen i Blake upoznali su se na snimanju jednog talent showa u Americi prije šest godina, i to nakon razvoda od bivših supružnika, a slove kao jedan od najstabilnijih i najzaljubljenijih parova američke glazbene scene.

Pjevačica je ranije bila u braku s glazbenikom Gavinom Rossdaleom. Upoznali su se na jednom festivalu 1995. godine, a 2002. su se vjenčali u Londonu te su dva tjedna kasnije organizirali veliku zabavu za prijatelje u Los Angelesu. U braku su dobili tri sina, ali 2015. godine Gwen je bila ta koja je podnijela zahtjev za razvodom navodeći kao razlog nepremostive razlike.

Međutim, pravi razlog bila je njegova nevjera i afera s dadiljom njihove djece Mindy Mann, koja je trajala čak više od tri godine. Razotkrila ih je njezina kolegica koja je na iPadu pronašla eksplicitne poruke i fotografije jer je uređaj bio povezan s Gavinovim mobitelom. Afera je trajala i dok je Gwen bila trudna s njihovim trećim djetetom, a Mindy mu navodno nije bila jedina ljubavnica.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Nekad je bila na svakom eventu i svi su je znali, a danas se potpuno promijenila i vodi puno privatniji život

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Kraljica modnih pista za važan je događaj odabrala elegantnu haljinu ispod koje je jasno pokazala da ne nosi baš ništa!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS