Kao djevojčice!

Dugo su pauzirale karijeru, onda su se ponovno spojile i postale pravi hit, a ove fotografije dokaz su da nikad nisu izgledale bolje!

Feminnem - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Članice grupe Feminnem Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antolos pokazale su fantastične figure u mini suknjicama na CMC festivalu, pjevačice nikad nisu izgledale bolje.

Članice grupe Feminnem Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antolos pokazale su fantastične figure na finalnoj večeri CMC festivala u Vodicama.

Popularne feminemke nastup su odradile u bijelim topićima i srebrnim suknjicama, a svi se mogu složiti da pjevačice nikad nisu izgledale bolje. Sve tri pokazale su zavidne trbušne mišiće i vitke noge te su izgledale poput mladih djevojaka.

Na festivalu su osvojile i nagradu na najvrćeniju pjesmu s prošlogodišnjeg festivala.

Grupa je osnovana davne 2004. godine, ali u nešto drugačijem sastavu. Pamela i Neda u grupi su od samog početka, no treća se članica mijenjala tijekom godina. Prvo je s njima pjevala Ivana Marić, nju je potom zamijenila Nikol Bulat, a 2009. godine nakon odlaska Nikol na njeno mjesto stupila je Nika Antolos.

 

U ovom sastavu nastupaju i danas iako su imale dugu pauzu. Razišle su se 2012., dvije godine nakon što su pobijedile na Dori s pjesmom "Lako je sve", ponovno su se okupile prošle godine, a kao prvi singl izbacile su pjesmu simbolična naziva "Zajedno".

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nitko nije znao da je kći legendarnog glumca ovakva ljepotica, a ona se sad sama potrudila da ju svijet upozna

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Knoll opet na tribinama, outfit nikada kraći, a zbog ovih prizora svi se pitaju je li pretjerala u fotošopu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS