bori se za život

Priznata pjevačica imala moždani udar tijekom koncerta, upomoć je odmah priskočila ekipa iz pratećeg benda

Marinella Screenshot 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Marinella, jedna od najpriznatijih grčkih pjevačica, doživjela je moždani udar tijekom koncerta u Ateni.

Čuvena grčka pjevačica Marinella u životnoj je opasnosti nakon što je tijekom koncerta u Herodeionu u Ateni doživjela teški moždani udar.

Koncert u antičkom kazalištu trebao je biti kruna karijere 86-godišnje pjevačice, koja se prije nastupa počela žaliti na glavobolju. Publika je počela primjećivati da nešto nije u redu, a onda je tijekom izvedbe pjesme "Ego Ki' Esy (Ta Logia Einai Peritta)" Marinella pala na pod.

Odmah su joj upomoć priskočili članovi njezina pratećeg sastava i njezin osobni liječnik te je hitno odvezena u bolnicu HYGEIA, gdje joj se liječnici bore za život.

Grčka je jedinu pobjedu na Eurosongu ostvarila 2005. s Helenom Paparizou. Kako je izgledao njezin povratak na pozornicu u svibnju ove godine, pogledajte OVDJE.

  1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Sin legendarnog košarkaša šokirao Parižane: Gradom se prošetao u prozirnoj haljini i visokim petama!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ovako David Beckham započinje dan: Skinuo je majicu, pa pokazao torzo i žestoku rutinu!

Javno priznanje Franke Batelić, ovo Ćorluku najviše živcira kod nje: ''A onda se on baš sjeti...''

Sva istina o Meghan Markle izlazi na vidjelo? Dvorjanin iz palače podijelio priču koja se kraljevskoj obitelji neće svidjeti

Povezana vijest Celebrity Fani Stipković javila se s treninga utegnuta u crne tajice i dekoltirani top, bez trunke šminke na licu zadivila je pratitelje

Povezana vijest Nekad i sad Pogađate li tko je ovo? Nećete vjerovati koliko se ovaj čovjek promijenio, ljubio je slavne žene!

Bivši tjelohranitelj posrnulog glazbenog mogula znao je da će doći do njegovog pada: ''Nije se rodio kao čudovište''

Potpuno gola Catherine Zeta-Jones: Ovako je poželjela sve najbolje Michaelu Douglasu za rođendan!

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS