LIJEPA PODRŠKA KOLEGAMA

Naš glumac u Sarajevu je privukao pozornost posebnim natpisom na majici, evo što predstavlja!

Goran Bogdan Armin Durgut/PIXSELL 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Glumac Goran Bogdan je u Sarajevu, a fotografi su ga snimili u crnoj majici koja ima posebno značenje.

Sarajevo Film Festival i ove je godine privukao brojne slavne face, a glumac Goran Bogdan upravo tim povodom je već nekoliko dana u Sarajevu. Naime, sada su ga fotografi uhvatili u opuštenom izdanju, a pozornost je privukao natpisom na majici.

Glumac je nosio crnu majicu na kojoj je pisalo ''Neretva'' te je ispred nacrtano srce.

Majica je to kojom je otkrio da se priključio glumcima koji su podržali akciju ''Fondacije Atelje'' za društvene promjene kojom se želi ukazati na važnost spasa Une i Neretve.

Kampanjom se pokušava podići svijest o prijetnjama koje ugrožavaju ove rijeke i promicati njihovu zaštitu, što uključuje borbu protiv različitih prijetnji kao što su planski razvoj i zagađenje.

Podsjetimo, Goran Bogdan prije koji dan prošetao je i crvenim tepihom. Društvo mu je tamo pravio Janko Popović Volarić, a više o tome pročitajte OVDJE. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte kako su Bloom i Maja zagrljeni zaspali na plaži, ovim prizorima teško je odoljeti!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Splitska glumica suprugu čestitala godišnjicu pa sve nasmijala: ''Vrijedi duplo, sa mnom ti treba beneficirani radni staž''

Povezana vijest Celebrity Što to rade dvojica naših zgodnih glumaca? Pogledajte u kakvom su izdanju prošetali najpoznatijim crvenim tepihom u Sarajevu

Povezana vijest Celebrity Djevojka Gorana Bogdana je trudna, par je dugo skrivao da čekaju prvo dijete!

Povezana vijest Celebrity Među navijačima u Berlinu je i naš zgodni glumac, evo tko je još od poznatih snimljen na tribinama!

Povezana vijest Preporuke Predstavljeni finalisti međunarodne radionice ''Make the scene!'', partnerskog projekta United Medije i Pulskog Filmskog Festivala

Povezana vijest inMagazin Ekipa hrvatskog filma koji je osvojio povijesno priznanje otkriva kakav je osjećaj kući donijeti prestižnu nagradu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS