pridružio se i suprug

Slavnu holivudsku ljepoticu iznenadili prijatelji na veliki dan, nije skrivala oduševljenje

showbuzz DNEVNIK.hr

Gal Gadot napoznatija je po ulogama Wonder Woman, a slavna glumica proslavila je svoj 35. rođendan.

Glumica poznata po ulozi popularne Wonder Woman, Gal Gadot, proslavila je svoj 35. rođendan uz malu pomoć svojih prijatelja.

Izraelska glumica vrijeme izolacije provodi sa svojim suprugom Yaronom Varsanom i njihove dvije kćeri kod kuće u Los Angelesu, a prijatelji su je odlučili iznenaditi na njezin veliki dan.

Ispred kuće je izašao i njezin surprug, a svi su se držali propisanih mjera socijalne distance, piše Daily Mail. Gadot je na sebi imala ležerni kombinezon, a sudeći prema njezinim reakcijama, zaista su je iznenadili.

Bivša manekenka u centru pozornosti Hollywooda je došla nakon što se 2009. godine pojavila u filmu iz serijala "Brzi i žestoki". Redatelj Zack Snyder u njoj je vidio velik potencijal te je odlučio da će upravo njoj dati šansu ulogom Wonder Woman.

Najnoviji film o Wonder Woman trebao je svjetlo dana ugledati u kolovozu ove godine, no još se ne zna hoće li se to dogoditi obzirom na pandemiju koronavirusa.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Glazbeniku supruga dala nekoliko uvjeta na početku veze, jedan od njih posebno je iznenadio

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS