drama na proslavi

Naša glumica sa suprugom i kćeri izazvala incident u Zadru, bacali su stvari i vikali, a policija je intervenirala čak dva puta!

Gabrijela Meštrović Maštruko - 1 Jure Miskovic/Cropix 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Glumica Gabrijela Meštrović Maštruko i njezin suprug slikar Igor Maštruko navodno su izazvali incident na proslavi pivovare u Zadru.

Zadarska pivovara Brlog proteklog je vikenda slavila sedmi rođendan, a na proslavi su se dogodila dva incidenta i dvije policijske intervencije, piše Zadarski.hr.

U policijskom izvješću stoji: "Ispred ugostiteljskog objekta poslije 15 sati došli su muškarac (1960.) i žena (1969.) koji su razbacivali stvari sa štandova i galamili te se nakon toga udaljili. Na istome mjestu oko 21 sat pojavila se ženska osoba (1985.) koja je radila sličan nered u skladišnom dijelu. Ubrzo je stigla policija i uhitila mlađu žensku osobu."

Vlasnica pivovare Ana Teskera i gosti koji su bili na događaju kazali su novinarima da je riječ je o glumici zadarskog Kazališta lutaka Gabrijeli Meštrović Maštruko i njezinu suprugu slikaru Igoru Maštruko, koji su došli u vrijeme kada je glazbu puštala poznata fotografkinja i DJ-ica Mare Milin, koja je bila gost na događanju. Svjedoci su ispričali kako ju je muškarac odgurnuo s pulta i šutnuo skupu tonsku opremu, a potom počeo čupati kablove. Za to vrijeme njegova je supruga sa štandova bacala rukotvorine.

"Svi prisutni vidjeli su o kome se radi i ovo nije prvi put da nas se prijavljuje, zove policiju i inspekcije, koje nikad nisu našli ništa sporno. Ne znam zašto uništavaju našu imovinu niti što smo mi njima napravili. Sve se to događalo dok smo pekli humanitarni roštilj za jednu ukrajinsku obitelj, na terasi su bili roditelji s djecom i psima", rekla je Teskera, koja tvrdi da ne zna što ih je toliko izazvalo na bacanje stvari i takvo histeriziranje jer kaže da buke nije bilo i ovo je prvi put da su uopće imali proslavu rođendana. "Da buka nije pravi problem, najbolje govori to što policiju zovu i onda kad glazbe uopće nema, a na terasi sjedi dvoje ljudi", istaknula je.

Uslijedio je još jedan incident u večernjim satima, u kojem je sudjelovala kći bračnog para Maštruko, koja je, kako kaže Teskera, došla na sporedni ulaz, gdje je pogon za proizvodnu piva, i počela bacati sve što joj se našlo pod rukom, uključujući i boce pod tlakom koje su mogle eksplodirati, pa je opet pozvana policija.

Sve je komentirala i Gabrijela Meštrović Maštruko, koja je izjavila da više nisu mogli izdržati buku kojoj su stalno izloženi.

"Živim ovdje u Pet nebodera već 40 godina i mislim da imam moralno i ljudsko pravo ukazati na problem koji imamo, da ovaj teror bukom već jednom prestane! Svi imamo pravo na san i mir, a otkako nam je u susjedstvo došla Pivovara Brlog, mi nemamo ni jedno ni drugo. Osim štu su proizvodnjom pive zasmrdili cijeli kvart do mjere da više ne mogu otvarati prozore iako sam astmatičarka, sada još rade koncerte tako da više uopće nemamo mira", izjavila je glumica. Dodala je i kako je vlasnike pivovare ranije puno puta uzaludno molila da stišaju buku te da ih je prijavljivala inspekciji, policiji i gradonačelniku, a kada ih nitko nije poslušao, uzeli su stvar u svoje ruke.

"Inače radim kao dramski pedagog, volim mlade ljude, volim glazbu, ali postoji vrijeme i mjesto kad se to može događati. Ako imaju dozvolu za proslavu rođendana, to ne znači da moraju maltretirati cijeli kvart", istaknula je Meštrović Maštruko.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Zanimljivosti Prodaje se kičasto imanje slavnog mađioničarskog dvojca, pogledajte zdanje za koje kažu da je raskošno do vulgarnosti!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Maja Šuput objavila obiteljske fotografije iz kojih isijava čista sreća, pogledajte prizore na koje je teško ostati imun!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS