Dobra forma i veliko srce

Zvijezda serije "Na granici" sudjelovat će u utrci Wings for Life: "Rezultat je ovdje potpuno nevažan"

Glumac Dino Rogić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Partnerskim odnosom Nova TV želi maksimalno doprinijeti u ostvarenju ciljeva utrke Wings for Life.

Petog svibnja u Zadru i na još 11 lokacija na svijetu istovremeno će započeti šesto izdanje jedne od najpoznatijih svjetskih utrka - Wings for Life.

Nova TV i portal Dnevnik.hr i ove će godine u izravnom prijenosu u vaše domove donijeti humanitarni spektakl kojem je cilj pronaći lijek za ozljede leđne moždine. Dosad su prikupljena vrlo značajna sredstva za istraživanja, a mnogi vjeruju da su sa svakim novim pretrčanim kilometrom sve bliže tom cilju.

Osim u Zadru, za koji su prijave zatvorene, na utrci se može sudjelovati i putem aplikacije, a u tom slučaju trkače lovi virtualno presretačko vozilo. Trčati se može individualno ili timski, odnosno može se organizirati vlastiti App run te pozvati obitelj i prijatelje da svi trče i zajedno pomognu.

Partnerskim odnosom Nova TV želi maksimalno doprinijeti u ostvarenju ciljeva utrke, a svoj osobni doprinos u ostvarenju ciljeva Wings for Life dat će i lica te zaposlenici Nove TV.

Među njima je i jedno poznato glumačko lice koje gledamo u hit seriji "Na granici", a radi se o glumcu Dini Rogiću kojemu će ovo biti druga Wings for Life utrka u kojoj sudjeluje, jer je već trčao 2016. godine.

"Ne mogu reći da imam ikakva očekivanja. Ova utrka je stvarno posebna i koliko god volim poslije sjesti sa svojom ekipom i pohvaliti se da sam 'skinuo' koji kilometar više od nekog prijatelja, u ovom slučaju rezultat je stvarno u drugom planu i potpuno nevažan", otkriva nam odmah na početku Dino koji nam je otkrio i s kim će trčati.

"Ove godine trčim s ekipom s Nove TV. Tu će između ostalih biti nekoliko kolega glumaca od kojih najviše nade polažem u kolegicu Luciju Glavich Mandarić, koja svakodnevno trenira za event", no posljednjih mjesec dana glumac se i sam opasno bacio u treking vode. "Odradim jednu turu tjedno 20-ak kilometara i onda odmaram tjedan dana. Za sada mi taj ritam odgovara."

Dini je posebno važno što utrka ima humanitarni karakter te priznaje kako se u takvim akcijama trudi biti aktivan koliko može. "Nažalost, živimo u vremenu kad je humanitarni rad više nego potreban, i ako ja mogu doprinijeti na bilo koji način, rado se odazovem", poručuje te nastavlja.

"Wings for Life ima posebnu priču iza sebe. Njihova istraživanja su jako transparentna, usmjerena su na jednu stvar i pokazuju izvrsne rezultate. Trka je primjer kako možemo nadograditi našu zajednicu na bolje. Ovakvi eventi bi trebali biti na dnevnoj, a ne samo na godišnjoj razini." Ističe i kako mu je voditi zdrav život i biti u formi jako važno, a sve ide po onoj dobroj, staroj poslovici "red, rad i disciplina". "Malo idem na Sljeme, malo u bazen, malo potrčim i tijelo je zahvalno."

Na kraju, Dino je iskoristio priliku kako bi poslao poruku našim čitateljima u vezi utrke - kratku i jasnu. "Dragi čitatelji, dođite na trku, ispuniti će Vas i vaša očekivanja, a u isto vrijeme ćete pomoći nekom drugom."

Vidimo se 5. svibnja u Zadru!

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Glumica bez sreće u ljubavi priznala ono o čemu se šuška već godinama: "Moj sin je djevojčica"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS