''Nažalost...''

Francuski glumac zatražio je odgodu suđenjena zbog zdravstvenih problema: ''Liječnici su mu...''

Gerard Depardieu (Foto: Getty Images) Getty Images 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Njegov odvjetnik pojasnio je da je Depardieu zatražio odgodu kako bi osobno mogao prisustvovati suđenju

Francuska glumačka legenda Gérard Depardieu u ponedjeljak je iz zdravstvenih razloga zatražio odgodu suđenja zbog optužbi za seksualno uznemiravanje.

"Nažalost, liječnici su mu zabranili da se pojavi na saslušanju", rekao je njegov odvjetnik Jérémie Assous za radio postaju France Info.

Pojasnio je da je Depardieu zatražio odgodu kako bi osobno mogao prisustvovati suđenju. Optužen je za dva incidenta iz 2021. godine koji su se dogodili za vrijeme snimanja filma "Les Volets Verts" ("Zeleni kapci") redatelja Jeana Beckera.

Proglase li ga krivim prijeti mu do pet godina zatvora i novčana kazna od 75.000 eura, što bi vjerojatno značilo i kraj njegove karijere.

Ured pariškog tužitelja u ponedjeljak je izvijestio da će se zahtjev za odgodom morati uputiti službeno na ročištu poslijepodne. Sud bi tada trebao odlučiti hoće li zahtjev za odgodom odobriti.

Veteran francuske kinematografije i nagrađivani francuski glumac posljednjih je godina suočen s nizom optužbi za nedolično seksualno ponašanje. Godine 2020. optužen je za silovanje glumice Charlotte Arnould u slučaju koji je i dalje otvoren, no Depardieu negira optužbe. Prošle je godine novinarima kazao kako smatra da je žrtva "medijskog linča".

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Tko je novopečena gospođa Lasagna? Zbog Eurosonga i voljenog partnera život joj se potpuno preokrenuo u kratkom roku!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lidija Bačić nije prošla neopaženo dok se šetala centrom Zagreba, zna se tko je muškarac s kojim je bila

Jakov Kitarović vikend je proveo bez supruge Kolinde, pogledajte kako se zabavio bez nje!

Pogledajte urnebesne obiteljske trenutke kraljevske obitelji s kojima se baš svaki roditelj može poistovjetiti!

Povezana vijest Zanimljivosti Tenisač iz Splita koji niže uspjehe privatni život skriva od javnosti, ali ipak je poznato tko mu je najveća podrška

Povezana vijest Celebrity Tko je samozatajna djevojka našeg skijaša Zubčića? Također je sportašica, ali osvojila ga je nečim sasvim drugim



Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS