Zabrinula fanove

Ronaldova Georgina završila u bolnici, otkrila je što joj je: ''Sad sam bolje, oporavljam se...''

Georgina Rodriguez Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Georgina Rodriguez na društvenim mrežama otkrila je da je bila u bolnici, ali da je puštena kući, evo i zašto.

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, nestala je na neko vrijeme iz javnosti te nije bila prisutna ni na društvenim mrežama, a sada je otkrila što joj se dogodilo.

Georgina je putem društvenih mreža svojim mnogobrojnim pratiteljima otkrila da je četiri dana provela u bolnici u Saudijskoj Arabiji.

"Konačno sam došla kući", napisala je na Instagramu te otkrila da je provela četiri dana u bolnici s upalom pluća.

"Sada sam bolje, ali se i dalje oporavljam kod kuće sa svojom obitelji", napisala je i zahvalila svom medicinskom osoblju koje se pobrinulo za nju i njezino zdravlje dok je bila u bolnici.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Podsjetimo, već neko vrijeme traju šuškanja o tome da su ona i nogometaš stali pred oltar, a sve je počelo nakon njegove izjave u novom podcastu, o čemu smo pisali OVDJE.

Inače, par zajedno ima dvoje djece, dok Ronaldo ima još troje djece koje mu je rodila surogat-majka. O njima je nedavno govorio vrlo emotivno, a izjavu pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kontroverzna srpska voditeljica ima novi imidž, promjenom se pohvalila uoči velikog životnog zadatka!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Maja Šuput pohvalila se prekrasnim prizorima s privatne večere u divljini, ali vjerni fanovi zamijetili su još nešto!

Povezana vijest Celebrity Ronaldova Georgina više ne izgleda ovako, drastična promjena imidža podijelila je mišljenja pratitelja: ''Tko je ovo?''

Povezana vijest Celebrity Ronaldova Georgina osvanula potpuno gola, ključne dijelove tijela prekrila je samo skupocjenim torbama!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS