iznenađenje!

Ronaldova Georgina osvanula potpuno gola, ključne dijelove tijela prekrila je samo skupocjenim torbama!

Georgina Rodriguez - 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Georgina Rodriguez za kampanju poznatog brenda pozirala je potpuno gola, prekrivena skupocjenim torbama.

Argentinska manekenka Georgina Rodriguez, partnerica nogometne legende Cristiana Ronalda, glavno je lice božićne kolekcije brenda Guess.

Povodom kampanje odradila je photoshooting koji je snimao poznati fotograf Nima Benati, a najveću pozornost privukli su prizori Georgine koja pozira potpuno gola, prekrivena torbama popularnog brenda.

"Bila sam oduševljena kada mi je Guess pristupio da budem dio kampanje. Rad s Nimom bio je nevjerojatan, a božićna kolekcija apsolutno je zapanjujuća", rekla je Georgina.

Osim poziranja bez odjeće, Georgina je fotografirana i u raznim skupocjenim kreacijama koje možete pogledati u našoj galeriji.

Podsjetimo, već neko vrijeme traju šuškanja o tome da su ona i nogometaš stali pred oltar, a sve je počelo nakon njegove izjave u novom podcastu, o čemu smo pisali OVDJE.

Inače, par zajedno ima dvoje djece, dok Ronaldo ima još troje djece koje mu je rodila surogat-majka. O njima je nedavno govorio vrlo emotivno, a izjavu pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Glumica i njezina novopečena supruga poslije vjenčanja uživaju na romantičnom putovanju

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Omljena srpska glumica snimljena u prvom javnom izlasku s mužem nakon tajnog vjenčanja o kojem je brujala cijela regija!

Jedna od najljepših Hrvatica napravila je iznimku i stala pred kamere nakon što je nestala s malih ekrana

Vruće scene Nicole Kidman o kojima se trenutačno priča: Je li ovo njezina najseksi uloga dosad?

Tabloidi se raspisali o lošim navikama kraljice Camille, brani je njezin sin: ''Oh, znate...''

Povezana vijest Zanimljivosti Tko je markantni Crnogorac koji će održati pet koncerata u Lisinskom u samo mjesec dana?

Povezana vijest Celebrity Sestre Husar duhovnom su glazbom uveličale važan događaj u Zagrebu, poznato je već koliko im je vjera važna

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS