morate vidjeti i njegovu reakciju

Svi komentiraju Georginin rođendanski poklon Ronaldovom sinu: "Što će mu pobogu to?!"

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Junior Instagram/Screenshot 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Georgina Rodriguez pokazala je što je poklonila Cristianu Ronaldu Junioru za rođendan, a njegova reakcija potaknula je lavinu komentara.

Najstariji sin nogometaša Cristiana Ronalda i njegov imenjak Cristiano Ronaldo Junior proslavio je 14. rođendan.

Ronaldova partnerica Georgina Rodriguez čestitala mu je na društvenim mrežama, a usput je pokazala i što mu je poklonila.

"Sretan rođendan mom velikom dječaku! Volim te do mjeseca i natrag", napisala je Georgina uz jednu fotografiju s mlađim Cristianom i video u kojem tinejdžer otvara njen poklon.

Georgina mu je poklonila skupocjeni Louis Vuitton kofer, a zatim su mu mlađa braća i sestre otpjevali rođendansku pjesmu.

Ispod objave mnogi su komentirali reakciju Cristiana Juniora na Georginin poklon, jer se u videu jedva nasmijao i na kraju je pokazao palac prema gore.

"Zašto je uvijek tako nesretan? Možda jer ima sve i više ga ništa ne može nasmijati?", "Što će mu pobogu kofer u tim godinama?! Očito nije sretan zbog poklona", "Ne izgleda nimalo sretno", "Evo ti kofer, spakiraj se i iseli", neki su od brojnih komentara s društvenih mreža.

Podsjetimo, Ronaldo i Georgina zajedno imaju kćeri Alanu Martin i Bellu Esmeraldu, koje su njegova biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju 2022. godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu.

Par se upoznao 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Georgina je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, no dobila je otkaz nakon što je snimljena s Cristianom na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost, a ostalo je povijest.

Povezana vijest Celebrity Ronaldova Georgina objavila fotografije u badiću, prizore je lajkalo više od 4,3 milijuna ljudi u jednom danu!

Povezana vijest Celebrity Ronaldova Georgina svojim ponašanjem razbjesnila je javnost, evo što je radila dok je on plakao zbog poraza!

Povezana vijest Celebrity Ronaldo i njegova Georgina ne mogu biti zaljubljeniji, ali ni zgodniji: Pogledajte prizore kojima su izazvali divljenje!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte kako je Kate Middleton čestitala rođendan princu Williamu: "Najbolja fotografija kraljevske obitelji!"

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Bujne grudi gotovo je potpuno izložila pogledima, svi su samo čekali kada će skliznuti trakice kojima ih je jedva pokrila

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS