Vječno zgodni

Dame, pazite se! Od ovih prizora Pitta i Clooneyja u krevetu rijetko kome neće biti slabo, doista stare kao vino!

Brad Pitt i George Clooney - 1 Profimedia 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Akcijska komedija ''Wolf'' u kina bi trebala stići 20. rujna, a glavni likovi u njoj su Brad Pitt i George Clooney, a dvojac je prije toga zapalio internet fotografijom iz kreveta.

Glumačke zvijezde George Clooney i Brad Pitt snimili su novu akcijsku komediju ''Wolfs''. Holivudski zavodnici tijekom dugih karijera nekoliko puta su ukrstili talente, a novi film ovog dvojca premijerno će biti prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu. Osim što su dobri suradnici, Clooney i Pitt su i privatno prijatelji.

Za magazin GQ nedavno su pričali o dugogodišnjem prijateljstvu.

''Dugo smo prijatelji i zabavno je jer se također s vremena na vrijeme provjeravamo, što je važno. Stvari se u životu zakompliciraju i ti uvijek moraš paziti da su svi dobro'', rekao je Clooney.

S time se složio i Brad Pitt koji tvrdi da je George ''najbolji u razumijevanju''.

''Zvat ću Georgea u brojnim prilikama kada stvari postanu nezgodne'', dodao je.

Povodom intervjua, dvojac je odradio i fotošuting, a fotografija njih dvojice kako u pidžamama piju čaj u krevetu proširila se internetom brzinom munje.

Osim toga, pozirali su i u bazenu, ali i zagrljeni u bijelim dolčevitama koje su istaknule njihovu prosijedu kosu pa raspametile obožavateljice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

Film ''Wolfs'' trebao bi svjetsku premijeru imati na Filmskom festivalu u Veneciji koji se održava od 28. kolovoza do 7. rujna, a u kina bi trebao stići 20. rujna.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Žanamari je s nikad većim dekolteom užarila društvene mreže, prorezi seksi haljine istaknuli su ključne dijelove: "Goriš!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kći legendarnog glumačkog para izrasla je u pravu ljepoticu, a ovih dana u obitelji imaju veliki razlog za slavlje!

Povezana vijest Celebrity Jedinog biološkog sina slavnog para fotografi su snimili nakon dugo vremena: Neodoljivo podsjeća na njih, kome više sliči?

Povezana vijest Celebrity Brad Pitt u susjedstvu dočekao neugodne vijesti, koje je u novinama objavila njegova i Angelinina biološka kći!

Povezana vijest Zanimljivosti Ovaj podatak o Bradu Pittu sigurno će vas iznenaditi, no dobra je vijest da se stvari mijenjaju, i to sve zbog nove djevojke!

Povezana vijest Celebrity Brad Pitt više ne skriva sreću s 26 godina mlađom partnericom, sa sobom ju je poveo na veliki događaj, gdje je ukrala svu pozornost

Povezana vijest Celebrity Nova tetovaža iznad grudi Angeline Jolie ima posebno značenje, a svi se pitaju i stoji li iza nje neka skrivena poruka

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS