''Krenulo je...''

Franka Batelić uz niz predivnih fotografija podijelila kakve stresne situacije trenutačno prolazi: ''Dani koji od umora traju vječno, ove fotke kao da su snimljene davno...''

Franka Batelić - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Franka Batelić prisjetila se ranijeg opuštajućeg razdoblja s obzirom na situaciju u kojoj se trenutno našla.

Pjevačica Franka Batelić podijelila je niz veselih trenutaka s odmora u Italiji, a onda otkrila i zbog čega ih je baš sad objavila. 

Na fotografijama Franka pozira veselo te hvata zrake sunca i ispija gutljaje bijelog vina. 

"Krenuo je vrtić, obveze, krenule su i viroze, noćna nošenja i spuštanja temperatura i dani koji od umora traju vječno. Tako da mi se danas posebno čini kao da su ove fotke snimljene jako davno. Ili možda bolje jedan dobar povratak u Siciliju", napisala je u opisu.

"Ista stvar i kod nas", utješila ju je malo Anita Dujić, a Albina Grčić se nadovezala "Prekrasna".

Franka je nedavno uhvaćena na tribinama gdje joj je društvo pravio sinčić Viktor, a došli su kako bi podržali tatu Vedrana na međusobnom okršaju zvijezda Vatrenih u uličnom nogometu koji je organiziran u Zagrebu.

Podsjetimo, Vedran i Franka u braku su od 2018. godine, Viktor im se rodio 2020., a u studenom prošle godine na svijet je došla i njihova kćerkica Greta.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Potpuno golih grudi izašla je u šetnju, a još je bizarnije ono što je nosila u rukama, je li moguće da je na sve tjera slavni suprug?

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Gotovo potpuno gola stigla je na tulum! Končiće kojima se pokrila kći kraljice popa teško je uopće nazvati haljinom, ovo morate vidjeti

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS