Uskoro će imati i novo društvo

Prelijepa trudnica Franka Batelić podijelila gdje ona i sinčić uživaju u posljednjim danima njene trudnoće

Franka Batelić Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Franka Batelić odbrojava dane do poroda, a sada se ponovno pohvalila trudničkim trbuhom i poželjela da ljeto još nije gotovo.

Franka Batelić pratiteljima se na svom Instagram profilu pohvalila kako trenutno uživa na otoku Rapcu sa svojim sinčićem Viktorom.

Iako je već krenuo listopad, maleni Viktor ne odustaje od ljetnih radosti pa ga je njegova mama fotografirala dok se polako brčka u plićaku.

''Ljeto još nije gotovo!'', napisala je Franka na fotografiji.

Osim Viktorom, pohvalila se i svojim trudničkim trbuhom kojeg je nježno pridržavala u crnoj majici i tajicama koje je kombinirala s dugom bijelom košuljom i čizmama dok su se kraj nje igrali Viktor i njihov pas Oskar.

Pjevačica je trudnoću uspjela skrivati gotovo do samog kraja showa "Ples sa zvijezdama", u kojem je bila članica žirija, no kada se trbuh počeo nazirati, na Instagramu je objavila sretnu vijest.

Beba bi trebala uskoro stići, a svi njeni pratitelji s nestrpljenjem čekaju veselu vijest kako su naš bivši nogometaš Vedran Ćorluka i pjevačica ponovno postali roditelji.

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga su bili šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Fatalna Sinjanka nakon prekida s bivšim dinamovcem s kojim ima dijete zatražila pomoć putem Instagrama

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Maja Šuput objavila fotografije s pokojnim ocem, a opis tjera suze na oči. ''Bloom je isti ti, bio bi jako ponosan''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS