potpuno neočekivano!

Javno priznanje Franke Batelić, ovo Ćorluku najviše živcira kod nje: ''A onda se on baš sjeti...''

Franka Batelić Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Franka Batelić u sretnom je braku s Vedranom Ćorlukom, ali ipak postoji nešto što ga najviše živcira kod nje. Pjevačica je otkrila što je u pitanju, a neki pratitelji napali su je zbog njezine izjave.

Naša pjevačica i poduzetnica Franka Batelić mnoge je iznenadila odgovorom u emisiji HRT-ove Špice kojim je otkrila što njezina supruga Vedrana Ćorluku najviše živcira kod nje.

Nakon što je čula pitanje voditelja Mira Čarbaje, Franka je brzinom munje odgovorila: "To što volim jako bacati stvari u smeće. Ja ti volim, recimo, u kuhinji jogurte i te stvari koje mislim da nitko neće pojesti lagano samo baciti u smeće, a onda se Vedran baš sjeti u tom momentu: 'Gdje je kruh sad? Moram ga pojesti'", ispričala je Franka kroz smijeh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ŠPICA (@spica.hrt)

Spomenuti isječak završio je na društvenim mrežama, a mnogi korisnici podijelili su mišljenja o njezinoj izjavi da baca hranu u smeće.

"Bacati hranu u smeće? Okaaay, weird flex", "Joj, ovdje nitko ne baca hranu, svi presveti i svima je odjednom žao gladne djece u Africi", "Strašno, baca hranu... Bolje da ništa nije ni rekla", "Hrana se ne baca, nije smiješno", pisali su.

Inače, Franka je u braku s našim umirovljenim nogometašem Vedranom Ćorlukom još od 2018. godine, a par zajedno ima dvoje djece, sina Viktora i kći Gretu.

Nedavno su paparazzi snimili Franku na zagrebačkoj špici, a fotografije pogledajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ovako David Beckham započinje dan: Skinuo je majicu, pa pokazao torzo i žestoku rutinu!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Fani Stipković javila se s treninga utegnuta u crne tajice i dekoltirani top, bez trunke šminke na licu zadivila je pratitelje

Sva istina o Meghan Markle izlazi na vidjelo? Dvorjanin iz palače podijelio priču koja se kraljevskoj obitelji neće svidjeti

Pogađate li tko je ovo? Nećete vjerovati koliko se ovaj čovjek promijenio, ljubio je slavne žene!

Potpuno gola Catherine Zeta-Jones: Ovako je poželjela sve najbolje Michaelu Douglasu za rođendan!

Povezana vijest Celebrity Bivši tjelohranitelj posrnulog glazbenog mogula znao je da će doći do njegovog pada: ''Nije se rodio kao čudovište''

Povezana vijest Zanimljivosti Bijelo dugme opet izvelo pjesmu koja je u Splitu podigla veliku prašinu, ovako je publika reagirala!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS