divna uspomena

Emotivna Franka Batelić prisjetila se sretnih trenutaka s pokojnim ocem: "Moja najdraža fotka ikad"

showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić bez oca je ostala prije šest godina i često ga se prisjeća na svojem Instagramu, a sada je podijelila i svoju najdražu fotografiju s njim.

Pjevačica Franka Batelić često se na Instagramu prisjeća svojeg pokojnog oca Damira kojeg je izgubila prije šest godina.

Od tada nije propustila obilježiti nijedan njegov rođendan, uvijek ga se s tugom sjeti i na godišnjicu smrti, a sada je podijelila i jednu sretnu uspomenu s njim.

"Moja najdraža fotka ikad", napisala je preko stare fotografije na kojoj s ocem pozira na plaži i koju je podijelila u svojim Storyjima na Instagramu. Fotku možete pogledati u našoj galeriji.

Frankin otac nije imao priliku upoznati svojeg unučića Viktora kojeg je rodila u siječnju 2020. godine, a dobila ga je sa suprugom Vedranom Ćorlukom.

Pjevačica je na svojeg oca mislila i uoči svojeg nastupa na Eurosongu 2018. godine kada je otkrila da joj je najdraža eurovizijska pjesma "L'essenziale Marca Mengonija" jer je za nju vežu drage uspomene s pokojnim tatom.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Zdravko Čolić iznenadio sve priznanjem da je ljubovao s članicom nekad najpopularnije grupe na svijetu

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS