Na bakinom imanju

Franka se prisjetila snimanja na kojem je izazvala divljenje u poluprozirnoj suknji, ali i linijom nakon prvog poroda

Franka Batelić Franka Batelić/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Franka Batelić je na svom profilu na Instagramu objavila fotografije s prvog snimanja nakon rođenja sina Viktora, a koje se odigralo na imanju njezine bake.

Franka Batelić se na svom profilu na Instagramu vratila u prošlost i prisjetila vremena koja su iza nje i objavila fotografije koje su kod nje probudile lijepa sjećanja.

U pričama na Instagramu podijelila je fotografije koje su nastale na snimanju na imanju njezine bake u Istri, a koje je ujedno bilo i prvo nakon što je rodila sina Viktora kojeg je dobila s umirovljenim nogometašem Vedranom Ćorlukom. Tada je nosila poluprozirnu bijelu suknju ispod koje su joj se nazirale crne gaćice i crnu majicu ispod koje je pokazala ravan trbuh i izazvala divljenje obožavatelja. 

"Prisjećanje na divnog fotkanje na noninom imanju, u mojoj Istri. I prvi put pred kamerama nakon Viktorovog rođenja", napisala je uz fotografije.

Franka se nedavno priključila brojnim ženama diljem svijeta koje su čestitale poseban dan svojim supruzima i partnerima. Uz preslatku fotografiju Vedrana i Viktora, Franka je Vedranu poželjela sretan Dan očeva.

Na fotografiji se Vedran i Viktor nalaze na aerodromu, a naš nogometaš je sinčiću pokazivao zrakoplov koji je vani stajao na pisti.

''Sretan Dan očeva!'', napisala je na fotografiji te označila svog supruga, a fotografiju možete vidjeti u našoj galeriji.

Osim Viktora, Franka i Vedran prije nekoliko su mjeseci dobili i još jedno dijete, kćerkicu Gretu. Franka je Gretu rodila početkom studenog prošle godine, a maleni Viktor ima već tri godine.

Vedran i Franka vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

Franku i ove godine gledamo kao članicu žirija showa ''Plesa sa zvijezdama'',  zajedno s Igorom Barberićem, Larisom Lipovac Navojec i Markom Cibocijem. 

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 inMagazin Stavros u bolnici utjehu pronalazi u vjeri: ''Krunica mi je stalno u ruci i molim po cijele dane, sumnjaju na još nešto...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Danijela Martinović u prvom izlasku od objave da ponovno ljubi, pjevačica nikad nije bila više nasmijana!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS