najbolja ekipa!

Supruge Vedrana Ćorluke i Matea Kovačića javile su se iz Leipziga, ali prave zvijezde ove objave nisu one!

Franka Batelić i Izabel Kovačić - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Franka Batelić i Izabel Kovačić uživale su u šetnji Leipzigom prije utakmice Hrvatske i Italije.

Supruge naših nogometaša Vedrana Ćorluke i Matea Kovačića, Franka Batelić i Izabel Kovačić, uživale su u zajedničkom druženju prije utakmice Hrvatske i Italije.

Franka i Izabel šetale su Leipzigom u društvu Frankinog sina i ostalih članova obitelji, a svoju fotografiju podijelile su i na Instagramu.

''Najbolja ekipa za razgledavanje'', piše na njihovoj fotografiji.

Inače, Izabel je prije nekoliko dana objavila i sretne vijesti, ona i Mateo čekaju svoje drugo dijete, a svi s nestrpljenjem čekaju vidjeti trudnu Izabel na tribinama.

U braku su od 2017., a već imaju sina Ivana.

Franka i Vedran u braku su od 2018. godine, a zajedno imaju dvoje djece, Viktora i Gretu.

Povezana vijest Celebrity Nives Celzijus poruku Vatrenima poslala u bikiniju iz kojeg bujne obline samo što ne ispadnu: ''Igraj, moja Hrvatska!''

Povezana vijest Celebrity Naša najpoznatija svjetska putnica u Leipzigu privukla pažnju s originalnim navijačkim plakatom!

Povezana vijest Celebrity Supruge talijanskih nogometaša sve od reda osvajaju ljepotom, a čak dvije od njih trenutno čekaju i prinovu!

Povezana vijest Celebrity Ivana Knoll slomila je srce Talijanima, svojim potezom jasno im je poručila: ''Večeras se lomi...''

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Tko je najzgodniji talijanski nogometaš? U anketi glasajte za jednog od jedanaestorice s Eura 2024.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jedna od najpoznatijih domaćih voditeljica u rijetkom javnom izlasku sa suprugom i troje djece

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS