''od žena sam sve naučio''

Naš zgodni influencer raznježio i oduševio izjavom o svojim sestrama: ''One su baš dar od Boga''

Fran Lauš i Rebecca Krajnović za treću emisiju showa ''Ples sa zvijezdama'' spremili su rumbu.

Naš zgodni influencer Fran Lauš u tandemu s mentoricom Rebeccom Krajnović zaplesao je rumbu u Plesu sa zvijezdama. 

A prije nego što su stali na pozornicu, pokazali su kako su tekle pripreme. Naime, s obzirom da je ljubav bila tema emisije, Fran je na trening doveo svoju sestru. 

''Ako je već tema ljubav, više manje sve što znam sam naučio od žena. U kući je uvijek bilo puno više žena pošto imam tri sestre. Sestre su po mom mišljenju baš dar od Boga'', zaključio je, a u videu je predstavio i svoju majku. 

Fran i Rebecca u trećoj emisiji plesali su rumbu. 

"Kod tebe nedostaje samopouzdanje. Znam tu je Rebecca, ali nema straha. Mislim da je ovo od tebe bilo najbolje do sada", kazala je Franka Batelić

"Jedino što je bilo na ritam otplesano je podrška. Ostalo je moglo bit puno puno bolje, ali ovo nije bilo dostatno za rumbu. Ali ti imaš jednu pojavu koju rijetko tko ima i ti čim dođeš na pozornicu ljudi te odmah gledaju i to moraš shvatit", komentirao je marko Ciboci.

"Malo mi je trebalo te senzualnosti u početku. Pa di ti je taj bjelovarski šarm? Uklopi to i senzualnost i bit će super!" kazala je Larisa Lipovac Navojec.

"Ovo danas je bilo bolje nego ikad prije, primijetio sam želju za plesom. Sve u svemu, ide na bolje", poručio je Igor Barberić.

"Ja sam mislio da je ovo danas bilo okej i ja sam iskreno zadovoljan", izjavio je Fran.

"Nama je najbitnije da mi uživamo i to kroz ovu rumbu stvarno jesmo", dodala je Rebecca.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Novo izdanje voditeljice Plesa sa zvijezdama najglamuroznije je dosad, a teško je ne primijetiti jednu promjenu na njoj!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Naša omiljena glumica otvorila dušu pa se dovela do suza: ''Bilo je maligno, dijete mi je spasilo život''
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS