dar u koji su svi gledali

Pogledajte Severininu reakciju na njezinu fotografiju iz 1992. koju joj je poklonio naš poznati fotograf, otkrio nam je i što joj je napisao

showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je od fotografa Borisa Štajduhara dobila svoju fotografiju iz 1992. godine, a on je za DNEVNIK.HR otkrio kako je reagirala na poklon.

Severina je proslavila 50. rođendan velikim tulumom u zagrebačkom klubu Mint na kojem su se pojavila brojna poznata lica s domaće i regionalne estrade, a nitko nije došao praznih ruku.

No jedan poklon privukao je posebnu pažnju, a donio ga je fotograf Boris Štajduhar.

On se na slavlju pojavio s velikom crno-bijelom fotografijom Severine iz mladosti koju je uokvirio i omotao prozirnim celofanom, a za DNEVNIK.HR otkrio je pojedinosti o poklonu u koji su svi gledali.

"Severinu poznajem otkako je došla u Zagreb, ova fotografija koju sam joj sinoć poklonio je dio s prvog našeg ozbiljnijeg shootinga 1992. godine", ispričao je Štajduhar.

"Snimao sam dosta poznatih, a za nju mi je odmah bilo jasno da ima karizmu zvijezde i da će uspjeti. Drago mi je da se nisam prevario u toj procjeni jer ona je jedna od najvećih profesionalki na domaćoj glazbenoj sceni", nahvalio je Severinu, a otkrio nam je i kako je reagirala na poklon.

"Fotografija joj se svidjela i rekla je da sam baš pogodio s odabirom. Ja joj samo mogu reći ono kaj sam joj i napisao na fotku: da se nikad ne mijenja jer jedna je Seve", kazao je fotograf, pred čijim je objektivom često pozirala i velika zvijezda hrvatske dance scene Davorka Ručević, poznatija kao Kasandra, koja je nažalost preminula u prošle godine u 55. godini.

Severininu reakciju na poklon pogledajte u galeriji, a tamo vam donosimo još fotografija s raskošnog rođendanskog slavlja pjevačice.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Ivana Banfić o trenutku koji je narušio njezinu obiteljsku idilu i promijenio joj život: "Što će biti dalje i gdje ću živjeti, ne znam"

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nema tko se nije okrenuo za atraktivnom suprugom Harisa Džinovića, od njega je mlađa 29 godina, par je zajedno dva desetljeća!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS