Zakopali ratne sjekire?

Tajkun u zagrljaju tri supermodela koje je nekada ljubio: Jednu je ostavio dok je bila trudna, drugoj kontrolira život, a zamijenio ih je 46 godina mlađom

Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Naomi Campbell i Heidi Klum Instagram 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Flavio Briatore na Instagramu je objavo fotografiju na kojoj pozira zagrljen s trima bivšim ljubavima - Elisabettom Gregoraci, Naomi Campbell i Heidi Klum.

Talijanski poduzetnik i plejboj Flavio Briatore (72) ljubio je brojne poznate ljepotice, uključujući i supermodele Elisabettu Gregoraci, Naomi Campbell i Heidi Klum.

Iako je jednoj od njih slomio srce, a drugoj kontrolira život, sada je pokazao da su izgladili odnose i na Instagramu objavio fotku na kojoj pozira s tri bivše na Velikoj nagradi Monaka u Monte Carlu.

Flavio, Elisabetta, Naomi i Heidi pozirali su nasmiješeni i zagrljeni, a prizor je oduševio njegove pratitelje.

"To može samo Flavio", "Sve žene šefa", "Briatorijeve anđelice", "Pravi si sretnik", neki su od brojnih komentara koje je dobio.

Istu fotku na svojem Instagramu objavila je i Heidi, s kojom je u Monte Carlu bio i njezin 16 godina mlađi suprug Tom Kaulitz, a i on je pozirao s njom i Flavijom.

Briatore je prije 21 godinu Heidi slomio srce nakon što ju je ostavio dok je bila trudna s njihovom kćeri Leni, koja je krenula manekenskim stopama svoje majke, a čini se da su zakopali ratnu sjekiru.

S Gregoraci je bio u braku od 2008. do 2017. godine i zajedno imaju sina Nathana, a nakon razvoda Flavio ju je zatražio da potpiše ugovor koji joj brani da se u javnosti pojavi s novim muškarcem.

Flavio i Naomi bili su u vezi od 1998. do 2003. godine te su čak bili i zaručeni.

Njegova zadnja poznata djevojka je 46 godina mlađa manekenka Maria Ludovico Campano, s kojom je prvi put viđen na ljeto 2020., no nije poznato jesu li još u vezi.

Zanimljivo je da je Briatore, prije nego što se obogatio, bio voditelj restorana i prodavač osiguranja u Italiji. Svojedobno je osuđen po nekoliko optužbi za prevaru 1980-ih, dobio je dvije zatvorske kazne, iako su te presude kasnije ukinute amnestijom.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Senzacija Instagrama koju uspoređuju s jednom od najljepših žena na svijetu bujni dekolte istaknula u haljini s izrezima

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Prva zajednička fotografija Vedrana Ćorluke i Franke Batelić otkako su objavili da čekaju drugo dijete

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS