Fit mama!

Fani Stipković jedva se dočekala vratiti svojoj omiljenoj aktivnosti, mnogi joj se dive jer se na to odlučila samo tri mjeseca nakon poroda!

Fani Stipković Fani Stipković/Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Fani Stipković krenula je s ozbiljnim treninzima nakon rođenja svog sinčića, ovim tempom lijepa mama brzo će se dovesti u formu kao i prije trudnoće.

Naša sportska novinarka Fani Stipković nedavno je rodila svog sinčića Nicolasa, ali već sada pohvalila se kako ne želi gubiti vrijeme i s Novom godinom opet je krenula i u teretanu.

Iako je i tijekom trudnoće uspjela zadržati svoju figuru, Fani si je s teškim treninzima u teretani zacrtala cilj da se opet dovede u formu kao i prije trudnoće.

''Povratak u formu nakon trudnoće'', napisala je i sama u opisu videozapisa na kojem vježba na nekoliko različitih sprava u ružičastom sportskom kompletu od tajica i majice.

Pratitelji su je u komentarima podržali, a jedna kolegica pitala ju je koliko je kila dobila u trudnoći na što je ona odgovorila: ''Puno!!!'' uz emotikon smijeha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Prije trudnoće Fani je često vodila intenzivne treninge, a od njih nije odustala ni u drugom stanju te je vježbala dok god je mogla. Posljednji videozapis prije nego je rodila podijelila je u rujnu prošle godine sa sata pilatesa.

Podsjetimo, sina je Fani dobila u braku s bivšim španjolskim nogometašem Fernandom Hierrom. Par je svoju vezu ispočetka skrivao do javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par. Vjenčali su se u rujnu 2023. godine.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Nekad i sad Utjelovila je upečatljivu Sašku s ožiljkom u našoj hit-seriji, a danas izgleda potpuno drukčije i živi u drvenoj kućici izvan urbane sredine!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Možete li Čolu zamisliti s kratkom kosom? Evo kako je izgledao kad je služio vojni rok: ''Šmeker i u vojsci!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS