Zgodna!

Fani Stipković posebno se sredila za utakmicu Lige prvaka, ispod odijela imala je topić koji je jedva pokrio najbitnije!

Fani Stipković Fani Stipković/Instagram 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Fani Stipković sinoć je gledala odlučujuću utakmicu između Real Madrida i Manchester Cityja za ulazak u finale Lige prvaka, a za ovaj se veliki događaj poprilično sredila!

Naša poznata sportska novinarka koja već godinama živi i radi u Madridu, Fani Stipković, pratila je odlučujuću utakmicu između Real Madrida i Manchester Cityja za ulazak u finale Lige prvaka, a da na ovoj posebnoj utakmici i ona bude posebna, Fani se bome sredila.

Na Instagramu je podijelila kako su tekle njene pripreme za odlazak na stadion. Posjetila je frizera i kosu uvila u lagane valove, a šminkom je istaknula najbolje adute na svome licu – usne i oči.

A da fokus ne bude samo na frizuri i šminci, Fani je odjenula elegantno crno odijelo, a ispod sakoa je imala crni topić koji je jedva prekrio njezine atribute.

Fani je u vezi s bivšim nogometašem Real Madrida Fernandom Hierrom, a šuška se kako će par ove godine ljetos stati i pred oltar i to baš u Hrvatskoj na otoku Korčuli odakle je Fani rodom.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Rijedak izlazak ljepotice koja se godinama skriva od javnosti, mnogi još žale što je napustila svijet slavnih

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Godinama je htjela biti dječak, a onda se naglo promijenila i sada sve više nalikuje svojoj prekrasnoj mami!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS