"Zajedno smo jači!"

Fani Stipković objavila video sa slavnim zaručnikom koji ostavlja bez teksta, a sada je jasno kako održava top-formu!

Fani Stipković i Fernando Hierro Instagram 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Fani Stipković na Instagramu je objavila video u kojem je pokazala kako ona i zaručnik Fernando Hierro ostaju u top-formi.

Naša novinarka sa španjolskom adresom, 39-godišnja Fani Stipković, nekoliko je puta završavala na listama najseksi novinarki Europe, a sada je pokazala kako održava top-formu.

Na Instagramu je objavila video iz teretane u kojem je pokazala kako vježba sa svojim zaručnikom, bivšim nogometašem Real Madrida Fernandom Hierrom (54).

"Zajedno smo jači!", napisala je u opisu, a video je Fanine pratitelje ostavio bez teksta pa su uglavnom svoje divljenje pokazali emotikonima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Fani i legendarni nogometaš vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a već se neko vrijeme šupka i kako su zaručeni.

Nedavno se doznalo i kako je počela njihova ljubavna priča.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je Fani za španjolski časopis Vanitatis.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Raskošni dekolte naše operne dive uzburkao je društvene mreže, a ovaj put je pokazala i druge atribute!  

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lidija Bačić ne može se odlučiti koji joj je badić bolji, pa je raskošne obline istaknula u još jednoj mini verziji

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS