ljeto u hrvatskoj

Fani Stipković objavila fotografiju u badiću, uživa u svojoj voljenoj Dalmaciji!

Fani Stipković - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Sportska novinarka Fani Stipković podijelila je video s odmora na Korčuli, vratila se u Hrvatsku na ljetovanje.

Naša uspješna sportska novinarka Fani Stipković svake se godine vraća u Hrvatsku na ljetovanje iako već godinama živi i radi u inozemstvu.

Sad je podijelila video sa svoje rodne Korčule, a pokazala je kako uživa u našem moru.

Mnogi su primijetili i njenu sjajnu figuru koju ima iako je rodila prije nekoliko mjeseci i to u 42. godini.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Da je u Hrvatskoj otkrila je još u ponedjeljak kad je s prijateljicom uživala u koncertu ''Trag u beskraju'' u Veloj Luci.

Podsjetimo, Fani se još prije nekoliko godina odselila u Španjolsku gdje je radila kao novinarka. Tamo je upoznala i svog sadašnjeg supruga Fernanda Hierra, a njihovu ljubav uvećao je i sinčić Nicolas kojeg je rodila u listopadu prošle godine.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Bujna Slavonka raskošne obline ugurala je u mrežasti kombinezon, pa vjernim fanovima poručila: ''Kao što ste i očekivali!''

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Ženi koja je glumila Isusa prijete smrću, ona teško podnosi svu mržnju usmjerenu prema njoj

Povezana vijest Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović istaknula nevjerojatno uzak struk u crvenoj suknji, izgleda sve mlađe i mlađe!

Povezana vijest Celebrity Zajednička fotka Josipe Lisac i Alke Vuice hit je na Instagramu, članove legendarnog benda ulovile su za uspomenu!

Povezana vijest Celebrity Zvijezda Kumova novim fotkama s odmora opet potaknula priče o vezi s kolegom, ne žele potvrditi, ali sve se čini jasno!

Povezana vijest Celebrity Mama Hajdukovca kao Pipi djevojka: Pogledajte legendarne prizore koji su sve vratili u prošlost, evo kako je reagirala Sasso!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS