kakvi prizori!

Svi se dive izgledu naše novinarke nakon poroda u 42. godini, pokazala je kako uživa sa svojom malom obitelji!

Fani Stipković - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Naša sportska novinarka Fani Stipković prije nekoliko mjeseci sa suprugom Fernandom Hierrom odselila se u Saudijsku Arabiju.

Naša sportska novinarka Fani Stipković, koja već dugi niz godina uspješno živi i radi u inozemstvu, posljednje vrijeme koristi za uživanje s obitelji.

Na svom profilu na Instagramu podijelila je fotografije s odmora, a već neko vrijeme živi u Saudijskoj Arabiji jer je njezin suprug Fernando Hierro postao sportski direktor kluba Al-Nassr. 

Par je sa sinčićem Nicolasom otišao u luksuzni resort, a Fani nije dugo trebalo da se na društvenim mrežama pohvali fotografijama s nepregledne pješčane plaže i bistrog mora.

Svi se dive i njezinoj fantastičnoj figuri koju ima godinu dana nakon poroda.

Inače, Fani i Hierro upoznali su se tijekom intervjua koji je ona, kao sportska novinarka, vodila s bivšim nogometašem, Vezu su ispočetka skrivali od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par.

Vjenčali su se u rujnu prošle godine na intimnoj ceremoniji u Meksiku i Fani je na vjenčanju bila trudna, a krajem listopada dobili su sina.

Hierro se 2019. razveo od supruge Sonije Ruiz nakon 28 godina braka, a bivši par zajedno ima dvoje djece, sina Alvara i kćer Claudiju.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Posljednja djevojka Liama Paynea snimljena prvi put u javnosti nakon tragične smrti pjevača

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Zvijezda Kumova u haljini golih leđa izgleda kao milijun dolara: ''Koštala me prehlade, ali...''

Pa koliko je ovo slatko! Bloom iznenadio mamu Maju pozdravom na turskom

Iznenadna smrt 31-godišnjeg pjevača potaknula je važne rasprave, jesu li potrebne hitne promjene oko uvođenja mladih nada u svijet showbiza?

Povezana vijest Celebrity Fani Stipković bez grudnjaka bila je glavna atrakcija na tribinama, na važnoj utakmici Reala pokazala je više no što je planirala!

Povezana vijest Nekad i sad Znate li tko je ova preslatka djevojčica s fotografije? Brojni za nju tvrde da je jedna od najzgodnijih novinarki, a prošle godine ostvarila se u najljepšoj ulozi!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS