Ljubav je u zraku

Naša najseksi novinarka objavila snimku poljupca s 15 godina starijim zaručnikom, on joj se odmah javio komentarom!

Fani Stipković Fani Stipković/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Fani Stipković objavila je na Instagramu video u kojem između ostalog ljubi i svog zaručnika Fernanda Hierra.

Naša najseksi novinarka Fani Stipković uživa u čarima ljeta u Hrvatskoj u koju je iz Madrida na odmor doputovala u društvu svog zaručnika Fernanda Hierra.

Koliko im je lijepo Fani se pohvalila i na svom profilu na Instagramu, a pokazala je i koliko su zaljubljeni. Naime, sa svojim je obožavateljima podijelila video u kojem ljubi 15 godina starijeg Fernanda u moru, a dodatnu je pažnju privukla fotografijama u bikiniju i bujnim oblinama. On joj se u komenatrima odmah javio i to emotikonima crvenih srca kojima joj je iskazao ljubav. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)


Zgodna novinarka je pozirala među stijenama uz more u dvodijelnom zeleno-bijelom badiću u kojem je istaknula svoje zavidne atribute, a posebnu pažnju privlačilo je njezino raskošno poprsje.

Par se zajedno s prijateljima fotografirao na Stradunu, a Fernando je na jednom od storija podijelio zastavu hrvatske pa napisao: "Stigao sam u svoju drugu zemlju".

Fani i legendarni nogometaš vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem prošle godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa. Nakon toga potvrdili su da su par, a već se neko vrijeme šuška da su i zaručeni.

Nedavno se doznalo i kako je počela njihova ljubavna priča.

"Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe", ispričala je Fani za španjolski časopis Vanitatis.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda suprug Martine Tomčić, u braku su skoro 20 godina, no nemamo ga često priliku vidjeti!

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Nekad i sad Tony Cetinski ponovno osvanuo sa svojim zaštitnim znakom, evo kako izgleda nakon zahvata kojem se radovao!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS