Wow!

Naša najseksi novinarka još uživa u ljetnim temperaturama, a ostali uživaju u vrućim prizorima kojima se hvali!

showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Stipković na Instagramu se javila s odmora i u minijaturnom bikiniju opravdala titulu jedne od najseksi novinarki Europe.

Otkako živi i radi u Madridu, Fani Stipković (38) nekoliko je puta završila na listama najseksi novinarki u Europi, a laskavu titulu opravdala je i svojim najnovijim fotkama.

Fani se na Instagramu pohvalila da još uživa u tipičnim ljetnim radostima, te je pozirala na brodu u minijaturnom šarenom bikiniju.

Uz fotke je otkrila da odmara na španjolskom otočiću Formentera, a vrućim prizorima raspametila je svoje pratitelje koji joj se nisu mogli nadiviti.

"Wow, kakva ljepotica", "Apsolutno očaravajuća", "Prekrasna dama", "Izuzetno zgodna žena", "Jednostavno prelijepa", neki su od brojnih komplimenta koje je dobila uz emotikone vatre i srca.

Slične reakcije zgodna Fani izazove gotovo svakom svojom fotkom, pogotovo onima na kojima nosi badiće, a ovo ljeto je pokazala i kako joj uspijeva stalno biti u top formi.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS