Objavio i fotografiju!

Fabijan Pavao Medvešek pohvalio se lijepom vijesti na Instagramu, ali ipak nije odmah sve otkrio!

Fabijan Pavao Medvešek i supruga Karla - 2 Instagram 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Fabijan Pavao Medvešek i njegova supruga Karla postali su roditelji, a naš glumac sve je otkrio na društvenim mrežama.

Naš glumac i član žirija showa ''Supertalent'' Fabijan Pavao Medvešek fotografijom malene bebe zamotane u plahticu objavio je da je postao otac, a podijelio je i fotografiju na kojoj nazdravlja prinovi u svojoj obitelji. Beba je rođena u srijedu, 25. siječnja, kako je glumac sam napisao, no nije otkrio spol djeteta.

U komentarima ispod objave čestitali su mu mnogi kolege, ali i njegovi pratitelji, te poželjeli sve najbolje u nadolazećem periodu roditeljstva. 

Voditelj Frano Ridjan poslao mu je posebnu čestitku: "Odmorila mama, popio tata, a živ i zdrav bio podmladak", a pjevačica Lana Klingor Mihić poručila je: "Raketa."

Podsjetimo, Fabijan i Karla u vezi su bili od srednjoškolskih dana, a iako o njoj nije otkrivao puno, ne krije da mu je najveća podrška u karijeri.

Karla je studirala u Londonu pa su svoju vezu održavali na daljinu, a u svibnju prošle godine stali su i pred oltar te ovjekovječili svoju dugogodišnju ljubav.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Popularna Srpkinja na dodjelu nagrada došla bez hlača pa počastila fotografe savršenim pogledom!

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Reperica iz susjedstva servirala je bujne atribute, no iz jednog neobičnog razloga svi su joj gledali u stopala

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS