najveća mu je podrška

Rakitićeva supruga objavila je zanimljiv video nakon što je on potpisao za Hajduk, evo kakvo slavlje je bilo u pitanju!

Raquel Mauri - 1 Raquel Mauri/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nakon što se saznalo da Ivan Rakitić prelazi u Hajduk, njegova supruga Raquel Mauri podijelila je zanimljiv video iz noćnog kluba gdje okupljeni slave njegov transfer.

Vijest da je naš nogometaš Ivan Rakitić potpisao za Hajduk razveselila je mnoge, a njegova supruga Raquel Mauri, koja mu je inače velika podrška u karijeri, na Instagramu je objavila video iz jednog noćnog kluba kada se saznalo da će Ivan postati član Bilih.

Na objavljenoj snimci je vidljivo kako okupljeni drže prskalice dok se u pozadini čuje poznati glas komentatora Drage Ćosića kako viče "Rakitiiiiić".

Isto tako, na videu je prikazan i sam Rakitić na videopozivu, kojega su nasmijali trenuci legendarnog isječka sa Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

Inače, Ivan je dosad s obitelji živio u Saudijskoj Arabiji gdje je igrao za tamnošnji klub Al-Shabaab, a nikada nije krio da mu je u privatnom i poslovnom životu najveća podrška supruga Raquel s kojom ima dvoje djece - Altheu i Adaru.

Kako su se njih dvoje upoznali pročitajte OVDJE.

Vijest o Rakitićevom prelasku u Hajduk razveselila je i Mladena Grdovića, a kako je on reagirao, pogledajte OVDJE.

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Evo kako je Mladen Grdović reagirao kad je saznao da je Rakitić potpisao za Hajduk, odmah je zapjevao i navijačku pjesmu!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Supruga Ivana bila je Vidina najveća podrška tijekom avantura s Vatrenima, ali preslatki sin ukrao je srca svim Hrvatima!

Povezana vijest Nekad i sad Vidina supruga prije udaje bila je plavuša i Kraljica Hrvatske, pogledajte kako je tada izgledala!

Povezana vijest Celebrity Albina iskreno o karijeri nakon Eurosonga: ''Trenutno nemam nekih najavljenih koncerata, neke su stvari trebale biti drugačije''

Povezana vijest Celebrity Franka otkrila gdje su ona i Ćorluka proslavili šestu godišnjicu braka: "Neka nam cijela bude ovako..."

Povezana vijest Celebrity Supruga Ivana bila je Vidina najveća podrška tijekom avantura s Vatrenima, ali preslatki sin ukrao je srca svim Hrvatima!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS