Strašno!

Ovo su bile posljednje riječi Matthewa Perryja, svom asistentu dao je naredbu koja ga je odvela ravno u smrt

Matthew Perry - 1 Profimedia 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Strani mediji pišu koje su bile posljednje riječi Matthewa Perryja, nije ni znao da ga vode ravno u smrt.

Matthew Perry ovih je dana opet tema medija, a došlo je do velikog pomaka u istrazi o njegovoj smrti.

Uhićeno je pet osoba, među kojima i njegovi liječnici, a više o tome pročitajte OVDJE.

Matthew je pronađen u svom bazenu 28. listopada prošle godine, a posljednjih godina jedna od važnijih osoba bio mu je njegov asistent Kenneth Iwamasa.

Iwamasa je također uhićen, a u dokumentima koje prenosi Daily Mail rekao je što se događalo u Perryjevom domu prije smrti.

Glumac je asistentu rekao da mu pripremi bazen, a onda da ga ''napuca velikom dozom'', odnosno da mu pripremi veliku dozu ketamina o kojem je bio ovisan.

Perry je unio dozu ketaminu između 20 i 1 sat u noći, a nešto kasnije pronađen je mrtav plutajući licem uronjenim u vodu.

Asistent Iwamasa oko priznanja nije oklijevao te se uz još dvije osobe sam proglasio krivim za njegovu smrt, piše Daily Mail.

Podsjetimo, osim Iwamase, optuženi su još Jasveen Sangha, pribavljačica droge koju zovu ''kraljicom ketamina'', Eric Fleming te dva doktora, Mark Chavez i Salvador Plasencia.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jelena Rozga u nikad kraćoj haljinici bila je mamac za poglede, a onda je pala u zagrljaj omiljenom srpskom pjevaču

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Unuka Arsena Dedića ponosno ističe detalj na ruci bez kojeg ne smije nigdje, nedavno je o borbi s bolesti sama progovorila

Povezana vijest Celebrity Kate Middleton vratila se u javnost! Evo gdje je viđena, čini se da se osjeća puno bolje

Povezana vijest Celebrity Tarik Filipović pokazao je svog oca, rijetku fotografiju podijelio je posebnim povodom: ''Obećao si stotku...''

Povezana vijest Zanimljivosti Bivši seks-simbol i čovjek s licem anđela nikad se nije uspio skrasiti, a za sve krivi traumu iz djetinjstva: "Imao sam samo četiri godine kada..."

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate li se poručnice Debbie iz ''Policijske akademije''? Od njene uloge prošlo je 40 godina, a iz javnosti se povukla

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS