''Znam, zvuči ekstremno...''

Eva Mendes na svojim kćerima primjenjuje strogo pravilo koje se ne bi svidjelo svakom djetetu

Eva Mendes Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

U intervjuu za The Times glumica Eva Mendes otkrila je kako ona i njezin suprug svojim kćerima zabranjuju uporabu mobitela.

Eva Mendes i Ryan Gosling jedan su od najtajnovitijih holivudskih parova, a zajedno odgajaju dvije kćeri Esmeraldu Amadu i Amadu Lee. Djevojčice se školuju kod kuće, a u intervjuu za The Times 50-godišnja glumica je otkrila kako osmogodišnjakinji i desetogodišnjakinji brani - uporabu mobitela.

Isto tako, par čuva djecu od reflektora javnosti, a Mendes je objasnila i zašto.

"Staviti svoje dijete na internet i reći "Oh, pretraži nešto" za mene je jednako kao da joj kažem: "Oh, samo idi ulicom usred noći. Bit ćeš dobro." Znam da zvuči ekstremno, ali tako se osjećam", poručila je Mendes.

Ona i Gosling odgajaju svoje kćeri tako da ih educiraju o tome koliko imaju privilegiran život i pričaju im kako su izgledala njihova djetinjstva s malo novca.

"'Objašnjavam im što ja nisam imala, što Ryan nije imao kad je bio mali, koliko smo se morali boriti, mračne dane kad smo bili od plaće do plaće, i ovo i ono, ali oni zapravo nikada neće znati osim ako to ne dožive", izjavila je Mendes.

Eva Mendes predstavila je knjigu  "Desi, Mami, and the Never-Ending Worries", a tijekom promocije rekla je da joj kćeri zamjeraju jednu stvar. O tome više pročitajte OVDJE.

Eva Mendes i Ryan Gosling pratili su finale teniskog turnira na Olimpijskim igrama, a tko ih je fotografirao, otkrijte OVDJE.

Koji su najbolji filmovi Ryana Goslinga, pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ovo je poruka koju je majka Dolores Lambaše dala napisati kćeri na grobu, baš ju je teško čitati

1/47 >> Pogledaj i ovo +43 Celebrity Prizori diljem svijeta otkrivaju razinu tuge fanova One Directiona zbog tragične smrti pjevača

Trifunović snimljen poslije skandala sa suprugom, uzrujano je vikao na telefon: ''To je demonijada, ona će meni...''

Presretne vijesti u obitelji Matea Kovačića! Lijepa Izabel rodila je drugo dijete, poznati su ime i spol

Povezana vijest Celebrity Grše iz zdravstvenih razloga odgodio sve koncerte u studenom, prebacio ih je na 2025. godinu

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate se simpatične Željke iz MasterChefa? Drastično je smršavjela, pogledajte kako izgleda tri godine kasnije!

Pogledajte s kakvim se pogledom Šuput probudila u Africi: ''Sve bih dala da sam tu!''

Svi bruje o erotskim scenama s Nicole Kidman koje će se uskoro moći vidjeti u kinu: ''Odlučila sam sve istražiti''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS