Ekipa za poželjeti!

Enis Bešlagić u Njemačkoj susreo čak dvojicu legendarnih Vatrenih i pohvalio se fotkama: "Malo nas je, al' smo dobro raspoređeni"

Enis Bešlagić i Mario Stanić Instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Enis Bešlagić u Hamburgu je pratio utakmicu Antwerpa i Šahtara u društvu Darija Srne i Marija Stanića.

Popularni bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić u Hamburgu je prisustvovao utakmici 5. kola lige prvaka između Antwerpa i Šahtara, gdje se družio i s dvojicom legendarnih Vatrenih.

Enis je na svojem profilu na Instagramu objavio fotografije na kojima pozira s Dariom Srnom i Marijem Stanićem, uz koje je šaljivo poručio: "Malo nas je, al smo dobro raspoređeni".

Bešlagić se na utakmici družio i s ukrajinskim pjevačem Artemom Pivovarovim.

Inače, Srna i Stanić danas su funkcioneri ukrajinskog kluba Šahtar, a obojica su igrali za reprezentaciju kada je Hrvatska na Svjetskom prvenstvu 1998. godine osvojila broncu.

Mario je zbog teške ozljede koljena sezone 2003./04. morao je prisilno završiti nogometnu karijeru, a Dario je u lipnju 2019. godine objavio kraj igračke i početak trenerske karijere.

Obojica se mogu pohvaliti i dugim, sretnim brakovima. Mario je sa suprugom Draganom u braku od 2002. godine, a upoznali su se 1997. u Metkoviću, kad je njoj bilo samo 17 godina. Par zajedno ima dvoje djece. Dario je od 2010. godine u braku s poduzetnicom Mirelom Forić Srnom, a i oni imaju dvoje djece.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Nekad i sad Šokirat ćete se kad vidite kako legendarni Horatio danas izgleda, na najnovijim fotografijama potpuno je neprepoznatljiv!

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Kći našeg pokojnog glumačkog para krenula je stopama svojih roditelja, koji bi danas sigurno bili ponosni na nju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS