razmišlja o drugim opcijama

Hrvatska zečica koja zarađuje na popularnoj stranici za odrasle o zabrani eksplicitnog seksualnog sadržaja: "Imat ćemo znatan porast sponzoruša"

Ena Čobanov Friedrich - 2 Nova TV 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ena Friedrich već neko vrijeme zarađuje na stranici OnlyFans, a sada je za Šibenik.hr prokomentirala zabranu eksplicitnog seksualnog sadržaja koja stupa na snagu 1. listopada.

Bivša Playboyeva zečica, Primoštenka Ena Friedrich Čobanov, koja se proslavila i sudjelovanjem u showovima "Ljepotice i genijalci" te "Farma: More i maslina" već neko vrijeme zarađuje od eksplicitnih videa na popularnoj 18+ stranici OnlyFans.

No internetska platforma za odrasle uskoro uvodi zabranu objave eksplicitnog seksualnog sadržaja, a Ena je za Šibenik.in otkrila što misli o tome.

"Hvala Bogu pa nisam sve polagala samo na tu stranicu, nego držala otvorene i neke druge opcije što se posla tiče", kazala je i dodala kako poznaje puno cura koje su zbog gubitka posla tijekom pandemije bile primorane upustiti se u pornografiju i odabrale su OnlyFans. Uvjerena je i da će iste sada potražiti druge slične aplikacije kao način zarade, a priznaje da o tome već razmišlja i sama.

"Ne želim biti negativna, ali ako se ubrzo ne nađe neka alternativa, imat ćemo znatan porast sponzoruša", smatra Ena koja, unatoč zabrani, namjerava zadržati profil na stranici OnlyFans.

Tvrtka sa sjedištem u Londonu priopćila je da je odluku o zabrani eksplicitnog seksualnog sadržaja, koja stupa na snagu 1. listopada, donijela na zahtjev partnerskih banaka i drugih financijera.

"Kako bi osigurali dugoročnu održivost platforme i zadržali uključivu zajednicu kreatora i obožavatelja, moramo unaprijediti smjernice", stoji u priopćenju.

U kompaniji dodaju da će korisnici moći objavljivati sadržaj koji sadrži golotinju ako je to u skladu s politikom OnlyFansa.

Platforma osnovana 2016. doživjela je procvat tijekom pandemije covida-19 i ima 130 milijuna korisnika.

OnlyFans je ranije ovaj tjedan objavio da pokreće novu video platformu OFTV na kojoj će korisnici moći objavljivati sadržaj vezan za fitness, kuhanje, zabavu i glazbu. 

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Nekad i sad Procurile fotografije s vjenčanja Doris Dragović i bivšeg vaterpolista, pogledajte kako je pjevačica izgledala kao mladenka

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS