ona ga snimala

Pogledajte urnebesnu reakciju nogometaša Hajduka na fotografije njegove atraktivne djevojke koje su osvanule diljem Hrvatske

Emir Sahiti i djevojka Kim Instagram 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Djevojka Emira Sahitija objavila je snimku njegove reakcije na njezin reklamni plakat u jednom šoping centru.

Nogometaša Hajduka Emira Sahitija u jednom šoping centru zatekli su reklamni plakati s fotografijom njegove djevojke, atraktivne Splićanke Kim van den Berg, koji su osvanuli i diljem Hrvatske.

Kim je u svojim pričama na Instagramu pokazala i kako je Emir reagirao kada ih je ugledao. Podijelila je video u kojem se najprije vidi sam plakat, a zatim i Emir koji je u šali napravio ljutitu facu, kao da ne odobrava to što vidi.

Njegovu reakciju pogledajte u galeriji.

Emir i Kim u vezi su već četiri godine, a o njoj se ne zna puno jer ima zaključane profile na društvenim mrežama i izbjegava javna pojavljivanja.

No zato Emir često na svojem profilu na Instagramu dijeli njihove zajedničke fotografije i ne krije koliko je zaljubljen.

"Split je odličan grad, neće se moji Šibenčanin naljutiti, ali malo više mi se sviđa pod Marjanom nego pod Šubićevcem. Premda je i Šibenik lijep grad za život, samo manji od Splita. Možda je za ovakvo moje razmišljanje kriva i djevojka koju sam našao u Splitu i zajedno smo već dvije godine. Prije toga sam govorio kako mi je želja kupiti kuću i živjeti na Kosovu. Sada razmišljam malo drugačije, volio bih nešto kupiti i u Splitu i na Kosovu", kazao je Emir 2021. za Slobodnu Dalmaciju.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nives Celzijus pozirala s kćeri i trudnom sestrom, obje joj nevjerojatno nalikuju: "Tri plave ljepotice!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Anu Gruicu u šetnji s mužem zasjenila je njegova zgodna kći koja je pokazala adute u golišavu izdanju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS