''zašto me ovo rasplakalo?''

Svijet ju je gledao kako odrasta, legendarni otac posvetio joj je brojne stihove, a sada je ona otkrila sretne vijesti!

Hailie Jade Scott Mathers Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Hailie Jade je trudna, a vijesti je otkrila na društvenim mrežama. Njezin otac Eminem u novom spotu pokazao je i kako je njemu otkrila da će postati djed.

Eminemova kći Hailie Jade čeka prvo dijete sa suprugom Evanom McClintockom. Legendarni reper vijest da će postati djed objavio je na jedinstven način.

Naime, to je napravio u spotu za svoju pjesmu Temporary. U videu vidimo stare kućne snimke njegove kćeri, a potkraj je i ona snimka u kojoj mu kći otkiva da je trudna. Video ima više od 7 milijuna pregleda.

Eminem je Hailie dobio u braku s Kimberly Scott, a posvetio joj je brojne stihove. Kasnije je i ona sama radosnu vijest podijelila na društvenim mrežama.

''Mama i tata u 2025.'', napisala je kratko, a obožavatelji su objavu zatrpali čestitkama.

''Svijet te gledao kako odrastaš, a sada si ti trudna'', ''Čestitam'', ''Beba će imati najboljeg djeda ikada'', ''Zašto me ovo rasplakalo, jako sam sretna zbog vas'', samo su neki od komentara.

Hailieini roditelji, Eminem i Kim svojevremeno su punili novinske naslove svojim burnim odnosom. Par je bio u vezi od srednje škole, 1996. su dobili Hailie, 1999. su se vjenčali, a već 2001. rastali. Za pet godina par je ponovno uplovio u bračnu luku, a za par mjeseci opet su se i rastali.

Slavni reper o kaosu u svom životu progovarao je kroz pjesme, a neke od najpoznatijih su "Kim", "Stan" i pjesma posvećena Hailie "Hailie's Song".

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša glumica ne skida osmijeh uz novopečenog supruga, pokazala je i poveći trudnički trbuh!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Glumica i sin legendarnog glazbenika vjenčali su se u našem susjedstvu, ona objavila fotke s raskošnog vjenčanja!

Severina poslala podršku stradalima od poplava u BiH, evo što je pjevačica poručila!

Tužne fotke legendarnog Horatija osvanule na društvenim mrežama, glumac je potpuno neprepoznatljiv: ''Što mu se dogodilo?''

Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj su Marilyn Monroe i John F. Kennedy navodno imali aferu

Povezana vijest Celebrity Evo zašto je ovaj kandidat proglašen kraljem MasterChefa! Mentor Goran imao je same pohvale: ''Kad sam to čuo...''

Povezana vijest Zanimljivosti Glumac iz serije "Lud, zbunjen, normalan" unesrećenima je ponudio svoj smještaj nakon strašnih poplava: "Ne stidite se..."

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS