rodila prije nekoliko dana

Ponosna ljepotica pohvalila se prvim minutama sa svojim sinom, objavila je i fotke nastale tijekom poroda

showbuzz DNEVNIK.hr

Emily Ratajkowski je 8. ožujka ove godine rodila sina, a sada se na Instagramu pohvalila fotkama s poroda.

Manekenka Emily Ratajkowski (29) prije nekoliko je dana objavila na Instagramu da je na svijet donijela sinčića kojem je dala ime Sylvester Apollo, a sada se pohvalila i fotkama s poroda. "Između poroda i prvih trenutaka sa Slyjem. Život!", napisala je Emily na Instagramu u opisu kolaža fotografija iz bolnice sa svojim prvim djetetom.

"Sylvester Apollo Bear pridružio nam se na zemaljskoj strani. Sly je stigao 8. ožujka 2021. na najneralnije, najljepše i najviše ljubavlju ispunjeno jutro u mom životu", napisala je manekenka prije nekoliko dana uz zajedničku fotografiju sa sinom na kojoj ga doji u obnaženom izdanju.

"Svi su nas pitali znamo li želimo li sina ili kćer? Mi smo odgovarali da nećemo znati spol dok naše dijete ne navrši 18 godina i tada nam kaže. Svi se smiju na to. Istina je da je to kompleksnije i ne radi se samo o genitalijama s kojima se dijete rodile", ispričala je Ratajkowski.

Manekenka je tijekom trudnoće kao i prije nje često pozirala potpuno gola zbog čega su je neki kritizirali, ali kao i uvijek, nije se obazirala na to. Emily je od 2018. u braku s glumcem Sebastianom, a njemu ne smetaju njezine golišave fotografije nego nekad i pozira s njom i prekrije joj strateška mjesta.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Pogledajte kako to izgleda kad se jedna od najljepših plavuša pretvori u crnku, na sreću, promjena je samo privremena

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS