kao druga osoba

Pogledajte kako to izgleda kad se jedna od najljepših plavuša pretvori u crnku, na sreću, promjena je samo privremena

Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: AFP) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: AFP) Margot Robbie (Foto: Instagram) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) +0 Margot Robbie (Foto: Profimedia) Galerija

Margot Robbie snimljena je na setu novog filma s kratkom crnom perikom s kojom ne nalikuje na sebe.

Glumica Margot Robbie (30) slovi za jednu od najljepših žena na svijetu, a jedan od njezinih najvećih atributa svakako je dugačka plava kosa, no sada je napravila drastičnu promjenu izgleda.

Pogledaj i ovo Margot Robbie - 1 Pogađate li o kome je riječ? Fatalna plavuša godinama je sinonim za ljepotu, za najljepšu na svijetu izabrana je već četvrti put!

Australska ljepotica snimljena je na setu svojeg novog filma s kratkom crnom kosom i na fotkama je gotovo neprepoznatljiva, no na sreću ne radi se o trajnoj promjeni jer, kako pišu strani mediji, Margot nosi periku.

Glumica na fotografijama koje su snimljene u kalifornijskoj Pasadeni izgleda jako dobro raspoloženo, a još nije poznat naziv filma koji snima.

Zna se da je redatelj David O. Russell, koji je na fotografijama pored nje, a neki od njegovih najpoznatijih filmova su "U dobru i zlu" i "Američka prevara", za koje je nominiran za Oscara, te crna komedija "Ja volim Huckabees".

Poznato je i da će u njegovu novom filmu uz Margot glumiti i brojne druge holivudske face poput Roberta De Nira, Chrisa Rocka, Zoe Saldane, Ramija Maleka, Mikea Myersa i Anye Taylor-Joy.

Robbie je ostvarila ulogu i u iščekivanom holivudskom spektaklu "Babylon" redatelja Damiena Chazellea, u kojem ponovno glumi uz Brada Pitta, s kojim je surađivala i u Oscarom nagrađenom Tarantinovu filmu "Bilo jednom… u Hollywoodu".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene