Lijepa na mamu

Kći Hrvatice koja je proglašena najljepšom na svijetu uhvaćena na tribinama u Osijeku, odmah je bila zamijećena!

Ema Gračan Tom Dubravec/Cropix 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Ema Gračan snimljena je na utakmici Hrvatske i Turske u Osijeku, a dio atmosfere pokazala je i na svom profilu na Instagramu.

Kći bivše kraljice Hrvatske i svijeta Danijele Gračan i našeg proslavljenog nogometnog trenera Nenada Gračana, Ema Gračan pratila je u Osijeku utakmicu između Hrvatske i Turske, a brzo su je primijetili i fotografi.

Lijepa 23-godišnja Ema privukla je pozornost na tribinama uživajući u društvu prijateljica, a na svom je Instagramu pokazala i dio atmosfere s osječke Opus Arene.

Ema je jedna od triju kćeri Danijele i Nenada, srednja po starosti, a ima stariju i mlađu sestru Lauru i Almu. Od njih tri Ema je jedina krenula majčinim stopama pa je tako 2018. godine i sama postala Kraljicom Hrvatske, ali osim u modelingu Ema je vrlo uspješna i u školi te će u budućnosti biti stomatologinja.

Njezina majka Danijela ponijela je titulu Kraljice svijeta 1989. godine, ali njezin život nije dalje otišao u smjeru manekenstva, već se posvetila obrazovanju i karijeri te postala profesorica i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Usto se posvetila i mirnom obiteljskom životu, a sreću je pronašla uz sedam godina starijeg Nenada.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Žanamari grudi prekrila biserima, ali trbuh je jedino u što se gledalo: ''Definicija najbolje verzije sebe!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lidija Bačić golišavom fotografijom javila se iz Barcelone, fanovi se ne mogu nadiviti njezinom savršenom tijelu, ona tvrdi da ne koristi filtere!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS